Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zverejnila milé video so synom, matky sa do nej pustili: Vychovávaš závisláka, píšu jej
Zdielať na

Zverejnila milé video so synom, matky sa do nej pustili: Vychovávaš závisláka, píšu jej

Zdroj: TikTok//@______leanne______/

Maminu 18-mesačného chlapčeka ani vo sne nenapadlo, že z nevinného videa rozpúta na sociálnej sieti také búrlivé reakcie. Zaslúžila si za toto takú prehnanú kritiku?

Video mamičky, ktorá vystupuje na TikToku ako Leanne videlo už viac ako 2 milióny ľudí a búrlivá debata pod ním rozdelila ľudí na dva tábory. Ku ktorému sa pridáte vy?

Tento celebritný párik neprestáva prekvapovať...​

Rozkošné alebo poburujúce?

Mamička zverejnila video svojho synčeka, ako pije z detskej štvorcovej šálky nápoj. Keď sa ho opýta, čo pije, odpovie „šálku čaju“ a opäť si odchlípne. No a práve spomínaný čaj vyvolal také búrlivé rekcie, keďže nejde samozrejme o detský čaj, ale o anglický čaj s mliekom, píše denník Mirror.

Ľudia ju začali poučovať a kritizovať, že dávať čaj plný kofeínu takému malému dieťaťu je absolútne nevhodné a škodlivé, niektorí je dokonca napísali, že u dieťaťa vytvára závislosť od malička. Ďalší sa zase pozastavili nad pohárom, z ktorého pije. Má nevhodný tvar a je bez vrchnáka, takže sa malé dieťa môže obliať či popáliť.

Leanne všetkých hejterov upokojila tým, že synček ju videl, ako pije čaj a tiež si prosil, tak mu jednoducho máličko čaju odliala, aby ochutnal a v žiadnom prípade ho nepije bežne. Z prehnaných rekcií a urážok iných matiek zostala veľmi zaskočená. Čo na to hovoríte vy?

@______leanne______ @kerryoyston #cupoftea #toddler #tea ♬ Cup a tea - Leannee

Súvisiace články

Najčítanejšie