Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jojkárska herečka ukázala svoje prsia po dvoch deťoch a trpko dodala: Nie je sa čím chváliť
Zdielať na

Jojkárska herečka ukázala svoje prsia po dvoch deťoch a trpko dodala: Nie je sa čím chváliť

Zdroj: Instagram

Ako ste sa vyrovnali so zmenami na svojom tele po tom, čo ste na svet priviedli svoje dieťa? Niektoré ženy sa trápia drobnými nedokonalosťami, iné sa s nimi naučili žiť.

Dobrým príkladom je aj Monika Horváthová, ktorú si môžete pamätať z jojkárskeho seriálu Pravá tvár. Kráske robia radosť dve deti, ktorých príchod na svet na jej tele zanechal svoje stopy. 

Monika počas prvého tehotenstva pribrala viac ako 20 kilogramov, no po pôrode sa jej ich podarilo za pol roka zhodiť. Seriálová kráska nikdy nemala problém otvorene hovoriť o rôznych nedokonalostiach, ktoré ju trápili. V minulosti to bolo napríklad akné na tvári a najnovšie otvorila ďalšiu tabuizovanú tému, ktorou je premena ženského tela po pôrode. "Chcela som “vystrihnúť” z tejto fotky celý svoj dekolt, keď som zbadala svoje poprsie. Veď predsa “...nie je sa čím chváliť!” išlo mi hlavou. V tej sekunde som ale dokázala túto myšlienku totálne zahodiť a uznala som hrdo, že tie strie a to ako vyzerajú sú dôkazom toho najdôležitejšieho v mojom živote...dvakrát. A že som žena, matka.. Krásna aj som svojimi nedokonalosťami," nechala sa počuť Monika. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Horváthová (@mon.horvath)

Súvisiace články

Najčítanejšie