Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Gáboríková s dcérou Bellou v rovnakom outfite: Za TOTO ju iné matky vôbec nešetrili
Zdielať na

Gáboríková s dcérou Bellou v rovnakom outfite: Za TOTO ju iné matky vôbec nešetrili

Zdroj: Instagram/iversanns

Ivanu Gáboríkovú mnohé ženy považujú za módnu ikonu a zdroj inšpirácií pre svoje outfity. S týmto ležérnym outfitom si vyslúžila poriadnu kritiku.

Ivana je krásna mladá žena, ktorá má cit pre módu. Dokazujú to aj početné outfity, ktorými sa prezentuje na sociálnych sieťach. Hoci to nerobí často, no niekedy sa zladí aj s dcérkou Bellou. 

​Obe krásky sa obliekli do kašmírovej súpravy, ktorá najmä v chladných dňoch dokáže dobre zahriať. "Aj keď nie som úplne matchymatchy mamička... Priznávam, že tieto “ mini me” verzie oblečenia majú občas niečo do seba," nechala sa počuť Ivana. S dcérkou sa dokonale zladili a užívali si slnečný deň. Gáboríková dokonca prezradila, že ide o set slovenskej výroby, ktorý je síce veľmi kvalitný, no tomu zodpovedá aj jeho cena. Tá sa pri verzii pre dospelého vyšplhala na 500 eur! A bola to práve vysoká cena oblečenia, pre ktorú ju mnohé ženy okamžite skritizovali.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

"Ako ja chápem, že kvalitný materiál čosi stojí, ale toto si ozaj bežný pracujúci človek dovoliť nemôže. Veľmi rady by sme aj ostatné podporili slovenskú, kvalitnú a udržateľnú módu a dopriali si takéto veci, ale pol platu dať na jednu teplákovú súpravu ozaj nemôžeme," vyjadrila sa jedna z Ivaniných sledovateliek a mnohé s ňou súhlasili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie