Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Takto počas karantény relaxujú Spievanka a Zahrajko: Ukázali tajné miesta, kam chodia do prírody
Zdielať na

Takto počas karantény relaxujú Spievanka a Zahrajko: Ukázali tajné miesta, kam chodia do prírody

Zdroj: archív

Najznámejšia a najobľúbenejšia zábavno-hudobná dvojica pre deti, Spievanka a Zahrajko, pripravili v spolupráci s televíziou JOJ prekvapenie pre všetky deti.

Spoločenská situácia, ktorá súvisí s ochorením COVID-19, zhatila plány všetkých umelcov, ktorí pripravovali v najbližších mesiacoch divadelné, hudobné či iné verejné vystúpenia a turné. Rovnako sú na tom aj Mária Podhradská a Richard Čanaky so svojim hudobno-zábavným projektom pre deti - Spievankovo.

Zahrajko vo vtipnom rozhovore prezradil, čo nové si spolu so Spievankou pripravili pre deti!

​Našťastie, obľúbená dvojica našla spôsob, ako potešiť deti aj teraz a v spolupráci s televíziou JOJ prinesie premiéru nového predstavenia Zázračný poklad prostredníctvom live streamu na stránke www.joj.sk. Premiéra sa odohrá už  vo štvrtok 16. apríla o 10.00.

Takto relaxuje Spievankovo

Hoci sa obaja aktuálne venujú najmä nacvičovaniu na jedinečný koncert, ktorý ich už o pár dní čaká, nájdu si čas aj na relax. Ako oddychujú a kam chodia počas karantény? "S rodinou sme zodpovedne v izolácii, ale keď je možnosť, spolu sa radi prechádzame v prírode. Raz je času viac, raz menej. Teraz sa viac venujeme nácvikom na online koncert," priznala Spievanka.

archív

​Oddych v prírode miluje aj Zahrajko, ktorý má svoje obľúbené miesta, kde by ste ho mohli aj stretnúť. "Príroda, naše Karpaty, okolité jazierka (Lozorno), hrad Devín, alebo Červený kameň...nekonečné možnosti, ako načerpať novú energiu v tomto božom chráme prírody," priznal umelec. 

archív

​Tí, ktorí sa túžia zúčastniť najnovšej muzikálovej premiéry Spievankova, si môžu zakúpiť rodinný listok na stránke www.joj.sk v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní Zázračný poklad sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Ak chcete zdieľať radosť z najnovších pesničiek Spievankova, môžete kúpiť lístok aj svojim kamarátom.

Zo sumy, ktorá sa vyzbiera za predaj lístkov TV JOJ zakúpi respirátory pre lekárov, ktorí sa v týchto ťažkých chvíľach starajú o choré deti v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.

TV JOJ

​Spievankovo a televízia JOJ vám prajú príjemný zážitok a veľa radosti s novými pesničkami. Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Spievankovo a na stránkach www.spievankovo.sk  a  www.joj.sk.

Súvisiace články

Najčítanejšie