Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jasmina Alagič ako expertka na výchovu detí? Pre toto sú vraj s Rytmusom najlepší rodičia!
Zdielať na

Jasmina Alagič ako expertka na výchovu detí? Pre toto sú vraj s Rytmusom najlepší rodičia!

Zdroj: Instagram/RK

Každý rodič má inú predstavu o výchove svojho dieťaťa. Jasmina priznala, čo je pre ňu dôležité a čím si pri Sanelovi riadi.

Jasmina s Rytmusom všetok voľný čas venujú práve svojmu vytúženému synovi Sanelovi, ktorému splnia takmer každé želanie. Alagič nedávno ukázala, akú rozprávkovú izbu si pre synčeka vymyslela. Tentoraz prezradila, ako je to u nich s jeho výchovou. 

​Kým niektoré mamy čítajú množstvo kníh o výchove, strave a na príchod dieťaťa sa snažia čo najdôslednejšie pripraviť, iné to robia akosi intuitívne. A do tej druhej kategórie patrí aj Jasmina. "Nikdy som nečítala žiadne výchovné knižky ani iné literatúry, vždy som na milión percent vnímala svojho syna a výchovu prispôsobujem jemu. Mám doma osobnosť. Tak ako každý z nás, kto má deti. Každé je, podľa mňa osobnosť, nedá sa ich hodiť do jedného vreca. Nejde o to, že ho nechávam robiť si čo chce, ale o to, že sa snažím rešpektovať jeho osobnosť.... Chcem, aby bol vychovaný tak, že si má vážiť ostatných rovnako, ako sám seba, nenechať sa potláčať a tak isto nebúrať niečie sny. Či to robím správne? Vôbec neviem, a vlastne jediný, kto to môže súdiť, je on," priznala Alagič. V jej úprimných slovách sa našlo množstvo rodičov, ktorí svoje deti vychovávajú podobne. Ako ste na tom vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie