Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jasmina Alagič ukázala Sanelovu novú izbu a Slovenky sú z nej hotové: Takto vyzerá džungľa v byte
Zdielať na

Jasmina Alagič ukázala Sanelovu novú izbu a Slovenky sú z nej hotové: Takto vyzerá džungľa v byte

Zdroj: Instagram/JA

Pre originálnu inšpiráciu na detskú izbu netreba ísť ďaleko. Jasmina Alagič ukázala, ako si predstavuje sen o dokonalej detskej izbe. Videli ste už niečo podobné?

Jasmina s Rytmusom doprajú svojmu zatiaľ jedinému synovi Sanelovi všetko, po čom detské srdce túži. Najnovšie sa kráska pochválila fotkami priamo z jeho novej detskej izby!

​"Toto je zhmotnenie môjho sna pre nášho syna. A zhmotnila ho práve ona. Z jedného sedenia, kde som jej povedala, ako veľmi túžim prepojiť ho s prírodou a zvieratami, vznikla táto džungľa, ktorá má množstvo ďalších úžasných vecí, ako sú na fotke..." chváli Alagič prácu bytovej dizajnérky Simony, ktorá jej pomohla premeniť sen na skutočnosť. 

Asi najväčším lákadlom pre Sanela je práve strom, keďže do kmeňa sa môže aj skryť. Jasmina dokonca prezradila, ako Sanel zareagoval, keď mu prvýkrát ukázali jeho nové kráľovstvo... "Izbu od prvého momentu miluje a zo všetkého mal ozajstnú radosť," dodala kráska. Pod fotkami detskej sa kopia samé obdivné a pochvalné komentáre Sloveniek, ktoré si tento nápad zamilovali. Ako sa páči vám?

Súvisiace články

Najčítanejšie