Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Fanúšikovia sa pustili do Mary Bartalos: Ako TO môžeš robiť svojmu synovi?
Zdielať na

Fanúšikovia sa pustili do Mary Bartalos: Ako TO môžeš robiť svojmu synovi?

Zdroj: instagram @maria.bartalos

Sympatická herečka je teraz v prvom rade mamičkou synčeka Noela a mnohým ľuďom je práve spôsobom výchovy a názormi veľmi sympatická. Posledným príspevkom však dosiahla pravý opak. Pozrite sa prečo!

Druhá a oveľa silnejšia vlna pandémie koronavírusu naplno zasiahla aj našu krajinu a tak sa aj množstvo príspevkov známych ľudí týka práve tejto situácie. Výnimkou nie je ani krásna herečka a mamička Mária Bartalos, ktorá sa k tejto problematike vyjadrila už aj predtým. Jej posledná zverejnená fotografia malého synčeka však rozpútala vášnivú debatu.

​Zaslúžila si za TOTO kritiku?

Bartalos zverejnila na svojom Instagrame príspevok ešte na začiatku vypuknutia prvej vlny koronavírusu. Išlo o video, v ktorom ukázala jednoduchý trik, ako zvýšiť ochranu rúška. Tento príspevok sa rozšíril rýchlosťou blesku a získal si mnoho pozitívnych a ďakovných komentov.

Opačný prípad sa stal iba nedávno, keď zverejnila fotografiu synčeka Noela, ktorý má látkovým rúškom zakrytú takmer celú tváričku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

"Prvé zoznámenie s rúškom ešte v marci dopadlo tak, že si ho strhol, zahodil a teda stanovisko, že “mami toto vôbec.”Párkrát som to ešte neúspešne skúsila. Dnes po dlhej dobe som ho vytiahla na neho opäť a prekvapila som sa. Chcel si ho dať, dokonca sa obzeral v zrkadle dlhšie než som čakala, ale teda, aj tak sa rozhodol, že “ee”. Prosím, nebuďte ako tento malý chlapec, vy ho noste! Ja ho zatiaľ spracujem!" napísala Mária k fotografii synčeka s rúškom.

Vytočeným matkám nebolo viac treba a Mary adresovali niekoľko ostrých slov.

,,Spracuj ho, keď na to vyrastie. Ten náhubok, keď vidím na malých deťoch, je mi zle,” napísala jedna.

“Deti nepotrebujú žiadne rúška, preboha. Som šokovaná . Deti sú vo vývoji. Potrebujú kyslík čím viac tým lepšie. Deti nie sú riziková skupina, nepotrebujú sa chrániť a už vôbec nie v takom veku,” napísala ďalšia.

Mary musela po ostrých a urážlivých komentároch vstúpiť do debaty a rozhorčeným mamičkám vysvetlila, že to bolo myslené s humorom a samozrejme Noelovi bežne tvár neprekrýva. Schválne použila hashtag #chrantesa, aby tak poukázala na dôležitosť nosenia rúšok u dospelých.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa M A R I A B A R T A L O S (@maria.bartalos),

 

Súvisiace články

Najčítanejšie