Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
13-ročná Dáša konečne porodila: Naozaj chce dcérku s NÍM vychovávať?
Zdielať na

13-ročná Dáša konečne porodila: Naozaj chce dcérku s NÍM vychovávať?

Zdroj: instagram/18_uverdig_iv18

Mala 13-rokov, keď otehotnela a dieťa sa rozhodla porodiť. Teraz má o rok viac a v náručí drží svoju dcérku, ktorej chce dopriať úplne všetko.

Šokujúci príbeh Dáši obletel takmer celý svet. Ako 13-ročnú ju znásilnil istý mladík a ona otehotnela. Kým iné dievčatá by sa v jej veku a po tom, čo prežila rozhodli pre potrat, ona urobila opak. 

Verili by ste, že aj takéto veci sa môžu stať?

​Pred pár dňami porodila zdravú dcérku, ktorej meno dala Karolína. "Neviete si ani predstaviť, aký nezvyčajný je ten pocit, keď sa na ňu pozeráte a pochopíte, že toto je vaše dieťa. Moje všetko..." rozcítila sa na Instagrame Dáša pri pohľade na svoje bábätko. Práve na sociálnych sieťach podrobne zverejňuje detaily zo svojho života a teší sa tak z priazne desiatok tisíc fanúšikov. 

Dáša bola ešte s bruškom hviezdou mnohých televíznych šou v Rusku. Dôvod? Ako otca svojej dcérky zo začiatku označila svojho vtedy len 10-ročného kamaráta Ivana. Ako sa po rôznych vyšetreniach zistilo, on bol primladý na to, aby dieťa splodil. Až po týchto skutočnostiach Dáša priznala pravdu o znásilnení...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Дарья Суднишникова (@18_uverdig___ivv18),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Дарья Суднишникова (@18_uverdig___ivv18),

​Dáša je však naďalej rozhodnutá vychovávať svoju dcérku s dnes už 11-ročným Ivanom, s ktorým tvorí pár. Z čoho budú žiť, ak jej sláva zapadne prachom, nie je isté. Dášina mama totiž umiera na rakovinu, takže pomoc zostane na pleciach Ivanových rodičov... 

Súvisiace články

Najčítanejšie