Zatiahnuté, dážď
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Vidieť ich spolu ako rodina je naozaj výnimočné: Cameron Diaz ukázala svoje 2 deti
Zdielať na

Vidieť ich spolu ako rodina je naozaj výnimočné: Cameron Diaz ukázala svoje 2 deti

Zdroj: Profimedia.sk

Cameron Diaz pred rokmi zavesila herectvo na klinec a rozhodla sa naplno venovať práve svojej rodine. 51-ročná kráska sa na jar stala druhýkrát mamou a takto jej to s kočíkom svedčí!

Hoci veľmi dlho verejne tvrdila, že ona deti mať nikdy nechce, biologické hodiny aj u nej začali tikať. S manželom Benjim Maddenom sa aj o dieťa snažili, no herečke sa nepodarilo otehotnieť. 

Aj preto sa rozhodli pre náhradnú matku, ktorá im vytúžené dieťa vynosila. A tak sa dvojici pred štyrmi rokmi narodila dcérka, ktorej dali netradičné meno Raddix. Manželia si súkromie prísne strážia a to, že sa stali rodičmi, oznámili na sociálnych sieťach s tým, že fotky svojej dcérky a žiadne informácie o nej nebudú zverejňovať. To aj dodržali!

Tešia sa aj zo synčeka

Vidieť ich spolu na verejnosti je skôr výnimočné. Manželom sa mnohých podarilo tento rok poriadne prekvapiť. Opäť totiž na instagrame v marci oznámili, že privítali synčeka, ktorému dali meno Cardinal. Pred pár dňami sa jednému paprazzovi podaril naozaj poriadny úlovok! Benjiho, Cameron, Raddix a ich synčeka nafotili v uliciach Santa Barbary, ako si užívajú bezstarostný rodinný výlet. Vyzerali naozaj spokojne a šťastne!

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie