Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Priznanie čerstvej mamičky Gáboríkovej: Je možné, že v tehotenstve toľko pribrala?
Zdielať na

Priznanie čerstvej mamičky Gáboríkovej: Je možné, že v tehotenstve toľko pribrala?

Zdroj: Instagram/iversanns

Ivana a Marián Gáboríkovci už majú svoju vytúženú dcérku Bellu doma a pomaly si zvykajú na úplne nový život. Krásna mamička si zaspomínala na obdobie s bruškom a zvedavcom tiež prezradila, koľko dokopy pribrala.

Iba nedávno sme písali o tom, akou fotografiou sa pochválili čerství rodičia Gáboríkovci. Mnohí vychválili novopečenú mamičku, ktorá stavila na prirodzenosť, a tá k záberu po pôrode jednoznačne patrí. Svojich fanúšikov na sociálnej sieti opäť prekvapila, tentokrát priznaním o tom, koľko počas tehotenstva pribrala.

Aj Števo Skrúcaný má už dcérku s manželkou doma...

Ivana s manželom tehotenstvo tajili, kým sa to dalo, ale keď už bruško začalo vytŕčať, budúca mamička zverejňovala krásne tehotenské zábery pravidelne. Ženy jej často písali, aké má šťastie, že priberá len do bruška a stále je štíhla. Ivana sa práve preto rozhodla, že prezradí, ako to v skutočnosti s jej váhou a priberaním bolo...

“Asi najviac vás zaujímalo, koľko som počas tehotenstva pribrala. Vždy som sa pousmiala nad komentármi: “Veď máš len bruško a po pôrode budeš hneď fit, máš dobrý metabolizmus... nooo, ale ručička na váhe ukazovala niečo iné. V jedle som sa neobmedzovala, ale stále som sa snažila o vyváženú stravu, hlavne pri hlavných jedlách... no a sladké netreba komentovať, veď ste videli na mojich storičkách. Pohyb som sa snažila mať denne: plávanie, chôdza, joga, ľahké cvičenie s vlastnou váhou. Ja som sa cítila v tehotenstve super, aj keď ručička na váhe išla stále hore. A konečne odpoveď pre tých, čo to zaujímalo: +18 kíl!”

“Ivanka, bolo to najkrajších 18 kíl, čo som kedy videla!” napísala jedna z komentujúcich a dodala, že jej to s bruškom veľmi pristalo. My s ňou môžeme iba súhlasiť, čo hovoríte vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12),

Súvisiace články

Najčítanejšie