Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Už neviete, ako deti počas karantény zabaviť? Inšpirujte sa super nápadom tejto mamy
Zdielať na

Už neviete, ako deti počas karantény zabaviť? Inšpirujte sa super nápadom tejto mamy

Zdroj: Instagram/Sheryn Potts

Mnohých rodičov malých drobcov práve aktuálna situácia priviedla k rôznym tvorivým aktivitám a výtvorom. To, čo vlastnými rukami zhotovila táto šikovná mamina sa určite zapáči aj vám.

Sheryn Potts (26) zo Škótka je slobodnou maminou 16-mesačného syna Luca. Tak, ako mnohí rodičia po celom svete, aj ona sa snaží čas v karanténe využiť aj na to, aby preňho vymyslela zaujímavé a tvorivé aktivity. Pozrite sa na jej najnovší výtvor.

Potešte svojich drobcov koncertom Haničky a Murka, už v utorok 21.apríla ich môžete mať online aj u vás doma!

Super nápad za pár eur

Sheryn použila dve staré palety ako základ na výrobu detskej záhradnej kuchynky pre synčeka. Tie natrela na sivo a spojila ich, ako pult použila ďalšie staré drevo, vešiaky na náradie vyrobila zo starých hrablí. Peniaze minula akurát na farby a nejaké nádobky, dokopy ju to vyšlo približne 10 eur, všetko ostatné našla buď v domácnosti alebo záhrade. Nápadom na výrobu detskej kuchynky zo starých paliet si našla na Pintereste a vrelo to odporúča aj ostatným rodičom

„Môj starý otec je stolár, takže od útleho veku som sa od neho učila, bola som už ako dieťa kreatívna a nebála som sa práce,“ povedala mamička pre denník Metro.

Sheryn ďalej dodáva, že pár hodín námahy za ten výsledok skutočne stáli, pretože synček sa s kuchynkou dokáže zabaviť aj celé hodiny.

Naozaj krásny nápad, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sheryn Potts (@sherynpottsxoxo),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sheryn Potts (@sherynpottsxoxo),

Súvisiace články

Najčítanejšie