Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Spievankovo pripravilo pre deti muzikál, ktorý svet ešte nevidel: TOTO zatiaľ nikto nevymyslel!
Zdielať na

Spievankovo pripravilo pre deti muzikál, ktorý svet ešte nevidel: TOTO zatiaľ nikto nevymyslel!

Zdroj: archív

Mária Podhradská tvorí s Richardom Čanakym populárny detský projekt Spievankovo. Už vo štvrtok bude mať premiéru ich nový muzikál a jeho príprava tentoraz nebola vôbec jednoduchá.

Spoločenská situácia, ktorá súvisí s ochorením COVID-19, zhatila plány všetkých umelcov, ktorí pripravovali v najbližších mesiacoch divadelné, hudobné či iné verejné vystúpenia a turné. Rovnako sú na tom aj Mária Podhradská a Richard Čanaky so svojim hudobno-zábavným projektom pre deti - Spievankovo. Našťastie, obľúbená dvojica našla spôsob, ako potešiť deti aj teraz a v spolupráci s televíziou JOJ prinesie premiéru nového predstavenia Zázračný poklad prostredníctvom live streamu na stránke www.joj.sk. Premiéra sa odohrá už  vo štvrtok 16. apríla o 10.00.

Dá sa vôbec nacvičiť muzikál bez toho, aby sa umelci denne na skúškach nestretávali? Dá! Mária nám prezradila, že to vôbec nebolo jednoduché, no im sa to podarilo! "Neviem, či celosvetovo niekto niekdy robil online detský koncert...," zamýšľa sa Mária a dodáva: "Skúšali sme tak, že sme sa snažili nestretávať sa a robiť divadlo s tým, že sa nestretávame, je veľmi ťažké!" Viac o tom, ako prebiehali ich, skúšky si pozrite vo videu.  

​Prekvapenie pre všetky deti

Tí, ktorí sa túžia zúčastniť najnovšej muzikálovej premiéry Spievankova, si môžu zakúpiť rodinný listok na stránke www.joj.sk v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní Zázračný poklad sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Ak chcete zdieľať radosť z najnovších pesničiek Spievankova, môžete kúpiť lístok aj svojim kamarátom.

Zo sumy, ktorá sa vyzbiera za predaj lístkov TV JOJ zakúpi respirátory pre lekárov, ktorí sa v týchto ťažkých chvíľach starajú o choré deti v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.

​​Spievankovo a televízia JOJ vám prajú príjemný zážitok a veľa radosti s novými pesničkami. Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Spievankovo a na stránkach www.spievankovo.sk  a  www.joj.sk.

Súvisiace články

Najčítanejšie