Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Úprimné slová matky troch detí o karanténe a výchove: V jej slovách sa nájde každá žena
Zdielať na

Úprimné slová matky troch detí o karanténe a výchove: V jej slovách sa nájde každá žena

Zdroj: facebook/spievankovo

Mária Podhradská tvorí s Richardom Čanakym populárny detský projekt Spievankovo. Okrem príprav na jedinečný muzikál matka troch detí otvorene prehovorila o tom, ako sa vysporiadala so situáciou, ktorú prežívame všetci.

Mária je matkou troch detí a aj ona zostala s nimi doma. Bez okolkov priznala, že je perfekcionistka a uľaviť zo svojich nárokov nebolo na začiatku jednoduché...

"Ešte viacej sa mi ukázalo to, že som perfekcionistka a mám rada ten výkon. Teraz sa nedá nič robiť ani perfektne, ani sa nedá urobiť nejaký perfektný výkon. Na začiatku som išla v tých šľapajách a od detí som chcela, aby sa perfektne pripravovali do školy, aby ma perfektne počúvali...," viac sa dozviete vo videu. 

​Prekvapenie pre všetky deti

Spoločenská situácia, ktorá súvisí s ochorením COVID-19, zhatila plány všetkých umelcov, ktorí pripravovali v najbližších mesiacoch divadelné, hudobné či iné verejné vystúpenia a turné. Rovnako sú na tom aj Mária Podhradská a Richard Čanaky so svojim hudobno-zábavným projektom pre deti - Spievankovo. Našťastie, obľúbená dvojica našla spôsob, ako potešiť deti aj teraz a v spolupráci s televíziou JOJ prinesie premiéru nového predstavenia Zázračný poklad prostredníctvom live streamu na stránke www.joj.sk. Premiéra sa odohrá už  vo štvrtok 16. apríla o 10.00.

Tí, ktorí sa túžia zúčastniť najnovšej muzikálovej premiéry Spievankova, si môžu zakúpiť rodinný listok na stránke www.joj.sk v hodnote 4,99 €. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní Zázračný poklad sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite. Ak chcete zdieľať radosť z najnovších pesničiek Spievankova, môžete kúpiť lístok aj svojim kamarátom.

Zo sumy, ktorá sa vyzbiera za predaj lístkov TV JOJ zakúpi respirátory pre lekárov, ktorí sa v týchto ťažkých chvíľach starajú o choré deti v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave.

​​Spievankovo a televízia JOJ vám prajú príjemný zážitok a veľa radosti s novými pesničkami. Viac informácii nájdete na facebookovej stránke Spievankovo a na stránkach www.spievankovo.sk  a  www.joj.sk.

Súvisiace články

Najčítanejšie