Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ako 6-ročná sa stala najkrajším dievčatkom sveta: Ako vyzerá rozkošná Ruska dnes?
Zdielať na

Ako 6-ročná sa stala najkrajším dievčatkom sveta: Ako vyzerá rozkošná Ruska dnes?

Zdroj: Instagram/knyazeva_anastasiya_official

Jej fotografie pred pár rokmi spôsobili hotový internetový ošiaľ. Ste zvedaví, ako sa okatá kráska zmenila a čo teraz robí?

Anastasia Knyazeva z Ruska bola ako 6-ročná vyhlásená za najkrajšie dievčatko sveta. Výnimočne krásne dievčatko vtedy označovali za novú Thylane Blondeau. Pozrite sa, ako sa Anastasia za tri roky zmenila!

Krásna ako bábika

Dievčatko s anjelsky krásnou tváričkou, veľkými modrými očami a krásnymi vláskami malo prvé skúsenosti s pózovaním už v 2,5 roku. Ako štvorročnej jej mama Anna založila účet na Instagrame a jej popularita rástla raketovou rýchlosťou.

Ako 6-ročná sa stala najkrajším dievčatkom sveta a stala sa najmladšou modelkou francúzskeho Vogue. Jej magická krása očarila módnych tvorcov aj svet reklamy.

Anastacia stále figuruje na 5. mieste v zozname najkrajších detí sveta a má zmluvy s mnohými luxusnými značkami, objavila sa ako hosť v mnohých televíznych programoch a zahrala si aj vo filme.

https://www.instagram.com/p/Bi8lKdeFZjr/

Sláva jej nestúpla do hlavy

Napriek tomu, že sa z nej stala hviezda najmä vďaka aktívnej matke, je to práve ona, ktorá sa snaží, aby jej dcérka stála nohami stále pevne na zemi. Anastacia si síce odbieha na rôzne fotenia a podujatia, ale stále žije život normálneho dieťaťa.

Navštevuje obyčajnú štátnu školu, nemá špeciálne výnimky a rodičia sa snažia, aby medzi školou a ďalšími aktivitami mala rovnováhu. Okrem toho stíha aj tancovať a jej najväčšou vášňou je spev.

Anastacia má už 9 rokov a rastie z nej veľká krásavica. Myslíme si, že o tejto výnimočnej ruskej dievčine budeme ešte počuť! 

https://www.instagram.com/p/B5xdJeDBgcC/

https://www.instagram.com/p/B65IlvYh1UN/

https://www.instagram.com/p/B6VBc4JBrzY/

https://www.instagram.com/p/B45CDTGBtg3/

https://www.instagram.com/p/B6s5y21hlup/

Súvisiace články

Najčítanejšie