Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Celé tehotenstvo aj narodenie dieťaťa sa jej podarilo utajiť: Svet jej dcéru nikdy neuvidí!
Zdielať na

Celé tehotenstvo aj narodenie dieťaťa sa jej podarilo utajiť: Svet jej dcéru nikdy neuvidí!

Zdroj: Instagram/camerondiaz

Kedysi patrila medzi najkrajšie hollywoodske herečky a život si užívala plnými dúškami. Po rodine začala túžiť, až keď sa usadila, no vtedy už bolo neskoro...

Reč je o Cameron Diaz, ktorá pred pár dňami šokovala svojich fanúšikov oznámením, že sa z nej konečne stala matka. Cesta za vytúženým bábätkom nebola vôbec jednoduchá...

Ak ste boli pred rokmi fanúšikmi Beverly Hills 90210, pozrite si nové časti práve na JOJ-ke!

​Cameron pred mnohými rokmi sebavedome vyhlasovala, že ona deti ku šťastiu nepotrebuje. Život si užívala a na založenie si rodiny vôbec nemyslela. To sa však zmenilo, keď stretla hudobníka Benjiho Maddena, za ktorého sa aj vydala. Dvojica sa niekoľko rokov márne pokúšala o dieťa, no nedarilo sa im. Nakoniec sa vydali cestou umelého oplodnenia, no ani to im nevyšlo. Cameron po početných hormonálnych liečbach začala priberať, mala výkyvy nálad a prepadala depresiám. 

Profimedia

​​O to prekvapivejší bol oznam 47-ročnej herečky, že sa s manželom tešia z dcérky Raddix Madden! "Cítime nekonečnú potrebu ochraňovať našu dcérku, preto nebude zverejňovať žiadne jej fotky ani informácie o nej. Môžeme vám však prezradiť, že je veľmi zlatá," zverila sa na sociálnej sieti Cameron. 

​Paparaci pritom herečku odfotili ešte v novembri a po tehotenstvom bruchu nebolo žiadnej stopy. Mnohí si preto myslia, že im dcérku vynosila náhradná matka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie