Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Trik mamičky sa stal hitom: Spravila jednu vec a deti prestali vymýšľať pred spaním
Zdielať na

Trik mamičky sa stal hitom: Spravila jednu vec a deti prestali vymýšľať pred spaním

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ruku na srdce, ktorý rodič v zúfalej situácii aspoň raz nepoužil malú nevinnú lož, aby dosiahol od detí to, čo potrebuje? Finta tejto vynaliezavej mamičky vás pobaví a možno ju vyskúšate tiež!

Jessica D’Entremont z Massachusetts je mamičkou dvoch rozkošných dcér, Emmy (4) a Hannelore (3). Tak ako väčšina rodičov, aj ona máva dni, keď je toho na ňu jednoducho priveľa, najmä, keď začnú deti vymýšľať a nedokáže ich upokojiť a dostať do postele.

Sledujte skvelú talkshow Čau Lujza, každú stredu o 21:35 na JOJke!

​Uspávací trik

Jessica mala jeden z tých náročných a hektických dní, keď naozaj nevedela, čo skôr. Bola šialene unavená a jej dve dcérky behali a skákali po celom dome a nevedeli sa upokojiť.

V tom si spomenula, že má v skrini niečo, čo im síce plánovala dať ako darček, ale zúfalá situácia ju donútila vybrať to hneď.

Boli to svietiace pyžamá, ktoré dievčatá okamžite zaujali. Mamička im povedala, že na to, aby poriadne svietili, musia v pokoji ležať pod svetlom, aby sa dobili a potom budú v tme krásne svietiť.

Dievčatá si ich okamžite navliekli a pri ležaní sa úplne upokojili. Aby potom videli výsledok, museli zhasnúť a ľahnúť si do postele a takto upokojené potom hneď zaspali.

Mamička prezradila, že táto finta jej zatiaľ funguje perfektne a dievčatá to ešte neomrzelo, tak si to poriadne užíva. Cez deň dokonca pyžamá zatvára do skrine, aby naozaj svietili len slabo a aby bolo nutné ich “nabiť.”

Trik mamičky získal na mamičkovských portáloch tisíce lajkov, mnohé mamy dokonca prezradili, že kúpili rovno pyžamá dve, aby ich stihli prať a striedať.

Ak máte so zaspávaním vašich ratolestí tiež problém, možno je svietiace pyžamo dobrý tip pre Ježiška na Vianoce, čo poviete?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10104122224371272&set=p.10104122224371272&type=3&theater

Súvisiace články

Najčítanejšie