Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Krásna žena, výborná herečka, milujúca mama: Takto vychováva deti Kate Winslet
Zdielať na

Krásna žena, výborná herečka, milujúca mama: Takto vychováva deti Kate Winslet

Zdroj: Profimedia

Na konte má mnoho úspešných filmov, dokopy má až sedem nominácii na Oscara, ale napriek tomu za najväčšiu výhru v živote považuje svoje deti.

Kate Winslet oslávi o pár dní 44 rokov, no vyzerá stále fantasticky. Po svojej najslávnejšej úlohe Rose v Titaniku sa stala miláčikom mnohých fanúšikov z celého sveta.

Britskú herečku fanúšikovia milujú najmä pre jej prirodzenú krásu a krivky, ktoré nosí s hrdosťou. V mnohých rozhovoroch prezradila, že neznáša upravovanie fotografií a tiež diéty, ktoré podľa nej ženy úplne zbytočne stresujú. "Som dievča krv a mlieko a som na to hrdá!" povedala o sebe a k zdravému vnímaniu svojho tela učí od malička aj svoje deti.

 

Výchova podľa Kate Winslet

Hoci je na plátne a spoločenských udalostiach vždy za oslňujúcu celebritnú star, doma sa mení na úplne obyčajnú mamu, ktorá sa snaží svojim deťom vštepiť to najlepšie. Kate je vydatá už tretíkrát a má tri deti: Mia Honey Threapleton (18 rokov), Joe Alfie Winslet Mendes (15 rokov) a Bear Blaze Winslet (5 rokov).

Pokiaľ ide o pozitívne vnímanie krásy a tela, má v tom jasno. Neustále zdôrazňuje, že je hrdá na to, že je nedokonalá. Neznáša diéty a rôzne detoxikačné šťavy. "Vôbec mi to nechutí a je to nuda. To predsa nie je spôsob, ako žiť! " povedala.

Kate poukazuje na to, ako je škodlivé neustále mladé dievčatá a ženy negatívne hodnotiť a hovoriť im, aké sú - alebo nie sú. "Vždy sa postavím pred zrkadlo a svojej dcére hovorím: Máme šťastie, že máme tvary, máme šťastie, že nie sme dokonalé. Máme obrovské šťastie, že máme zadky. A ona mi na to odpovie: Mami, viem, vďaka Bohu..."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa rebelkatewinslet (@rebelkatewinslet)

 

O Kate Winslet je známe, že nepodporuje ani posadnutosť sociálnymi sieťami a mobilnými telefónmi, podľa nej pôsobia na deti a dospievajúcu mládež deštruktívne. Práve z tohto dôvodu ich nedovolila ani svojim deťom, kým boli malé.

Nepáči sa jej ani pozeranie do mobilných telefónov tesne pred spaním a rovnako aj v reštauráciách. „Vojdete do reštaurácie a kaviarne a nielen deti, ale aj všetci dospelí pozerajú do svojich mobilov,” povedala smutne a dodala, že sa snaží s deťmi tráviť veľa času, rozprávať sa s nimi a tiež je podľa nej skvelé vrátiť sa k starým tradičným hrám.

„Keď som mala štyridsať, začala som byť už iba vďačná za zdravie a to najväčšie bohatstvo, akým je milý manžel a šťastné deti. Všetky ostatné (nepodstatné) veci jednoducho zmiznú...“

My s ňou úplne súhlasíme, čo si o jej názoroch a výchovných pravidlách myslíte vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa W I N S L E T (@holykatewinslet)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ☆ Leo & Kate ☆ (@kleo.inspiration)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Winslet (@xwinslet)

 

 


Súvisiace články

Najčítanejšie