Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tori Spelling opäť zvozili kvôli deťom: Myslíte si, že im TO nemala dovoliť?
Zdielať na

Tori Spelling opäť zvozili kvôli deťom: Myslíte si, že im TO nemala dovoliť?

Zdroj: Facebook

Slávna herečka aj jej rodina sú pravidelne terčom kritiky ľudí, no tentoraz si nedávala servítku pred ústa. Cíti sa byť dotknutá a myslí si, že neurobila nič zlé!

Herečka Tori Spelling (46) sa preslávila najmä úlohou Donny z kultového seriálu Beverly Hills 902 10. S manželom Deanom McDermottom mali síce vo vzťahu mnoho problémov, ale podarilo sa im všetko prekonať a dnes žijú spokojne so svojimi piatimi deťmi. Mrzí ich jediné, neustála kritika okolia, ktorá je podľa nich krutá a nepravdivá!

Na ďalší celebritný pár sa môžete tešiť v novej talkshow Čau Lujza už túto stredu o 21:35 na JOJke!

McDermott a jeho manželka už viackrát museli brániť svoje deti na sociálnych sieťach. Väčšinou ich slovne šikanujú a označujú ich za tučné, škaredé a neupravené.

McDermott sa v minulosti vyjadril, že jeho syna Liama komentáre obťažovali aj trápili. Spýtal sa: „Oci, som obézny?" Otec mu odpovedal: „Pozri sa, na svete sú niektorí ľudia, ktorí musia robiť takéto veci. Musia hovoriť zlé veci o druhých ľuďoch.“ McDermott synovi Liamovi ďalej vysvetlil, že hrubé komentáre hovoria viac o ľuďoch, ktorí ich píšu.

Zaslúžili si takú kritiku?

Najnovšie to prominentní rodičia schytali za túto spoločnú fotografiu s dcérami a najmladším synom. Fanúšikovia zostali zhrození, keď uvideli tieto malé dievčatá s výrazne nalíčenou tvárou a zafarbenými vlasmi.

https://www.instagram.com/p/B3AUDQxh9y4/

Tori kritické a nenávistné komentáre zaboleli a tak sa rozhodla objasniť situáciu. “Kritici si možno zabudli prečítať text, ktorý som dala k fotografii. Dozvedeli by sa, že sme boli s deťmi na tématickej LOL party, kde boli trblietky, farby a detské líčenie podmienkou. Ak je to v rámci hry a zábavy, prečo by som im nemohla dovoliť trošku trblietok?” dodáva naštvaná Tori a správanie sa ľudí na sociálnych sieťach považuje za veľmi smutné…

https://www.instagram.com/p/BxX2EwMh4ou/

https://www.instagram.com/p/B2f3QlthScp/

https://www.instagram.com/p/B0NCdXeh0DW/

Súvisiace články

Najčítanejšie