Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO, pre ktoré ženy naložili Simonke: Si matka, podľa toho sa aj chovaj!
Zdielať na

FOTO, pre ktoré ženy naložili Simonke: Si matka, podľa toho sa aj chovaj!

Zdroj: Instagram/simonabutinova

Myslíte si, že by sa žena, ktorá porodí dieťa, mala začať správať inak, ako predtým, kým bola bezdetná? Zdá sa, že práve takýto názor zdieľa mnoho žien...

Simona rozhodne nie je typ ženy, ktorú by ste prehliadli! Mnohých už na prvý pohľad zaujme jej exotický vzhľad, bujné poprsie a ultraštíhla postavička.

A práve svoje krivky aj rada odhaľuje na rôznych provokatívnych fotkách v bikinách. S takou figúrou si to môže dovoliť, i keď s týmto názorom mnohé ženy nesúhlasia. Prečo? Vraj teraz, keď je už matka, by sa mala správať inak a sexi fotky by nemala zverejňovať. „Simonka nechcem ťa uraziť, ani nič... si pekná žienka, ale teraz si už mama a podľa mňa trošku neslušné fotky na mamu, no ale to je môj názor... nič v zlom... možno to časom aj ty pochopíš a budeš sa fotiť slušnejšie...“ znie jeden z názorov, ktoré sa pri Simoniných fotkách často objavujú.

Čo na to jojkárska hviezdička? „Nemám sa za čo hanbiť, som proste typ človeka - extrovert ...nikdy nebudem hrať podľa niekoho pravidiel a neriešim, čo sa má a čo nemá... Aj keby som sa sem capla nahá a čo? Veď napokon som sa celý život živila fotením pre pánske časopisy a moderovala hore bez?“  Čo si myslíte vy? Ako by sa mala žena správať po tom, ako priviedla na svet dieťa?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aj maminy mozu byt sexy, ci ??? #mummy #mummyslife #sexymom #lovebikinis #lovesummertime ❤?#bikinigirl #bikinimodel #sexylips? #boobs

Príspevok, ktorý zdieľa simonabutinova (@simona.butinova),

Súvisiace články

Najčítanejšie