Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Šikovný TRIK mamičky sa stal hitom: Takto naučila deti upratovať si hračky
Zdielať na

Šikovný TRIK mamičky sa stal hitom: Takto naučila deti upratovať si hračky

Zdroj: Profimedia

Asi neexistujú kreatívnejšie bytosti na zemi, akými sú práve mamy. Jedna z nich dostala skvelý nápad, ako skoncovať s večne rozhádzanými hračkami svojich detí.

Mamička Casey z Austrálie sa na Facebooku pochválila nápadom, ktorý vyriešil večný problémy ich rodine. Hračky rozhádzané po celom dome! Že to u vás vyzerá rovnako? Vyskúšajte jej trik aj vy!

Jednoduché a účinné

Casey bola z neustáleho neporiadku v dome totálne znechutená a tak si na svoje deti vymyslela trik, ktorý nazvala „chuck it bucket.“ Na viditeľné miesto umiestnila kôš (môže to byť aj vedro, prútený kôš a podobne) a na neho nalepila na papieri napísané pravidlá.

"Všetky hračky, ktoré nebudú uložené na svojom mieste, ale nájdem ich voľne pohodené v dome, vložím do nádoby. Ak ich odtiaľ neuložíte do dvoch dní tam, kam patria, jednoducho ich vyhodím do smetí..."

Mamička tvrdí, že odkedy tento systém v rodine zaviedla, funguje takmer na sto percent.

Rodičia jej denne píšu desiatky ďakovných správ a popisujú, ako rovnaký trik zaviedli aj vo svojich domácnostiach. Jedna mamička si tento trik osvojila s malou úpravou, neuložené hračky neputujú do koša, ale na charitu.

Aj to je dobrý nápad, čo poviete? Vyskúšate niečo podobné aj so svojimi deťmi? 

Facebook

 

Súvisiace články

Najčítanejšie