Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Čo robia Kate a William, aby im deti neprerástli cez hlavu? Vyskúšajte TO aj vy!
Zdielať na

Čo robia Kate a William, aby im deti neprerástli cez hlavu? Vyskúšajte TO aj vy!

Zdroj: Profimedia

Síce ich sleduje celý svet, ale inak sú úplne normálne rodina. Aj ich deti sa občas zlostia a neposlúchajú, neveríte?

Kate a William sa rovnako ako iní rodičia snažia sa svojimi tromi deťmi tráviť čo najviac času. George, Charlotte aj Louis sa vedia hrať aj zlostiť sa úplne rovnako, ako ich rovesníci.

Hoci majú deti Kate a Williama pestúnku, robia všetko pre to, aby s deťmi trávili čo najviac času. Princa Georga a princeznú Charlotte sa snažia nerozmaznávať. V ich domácnosti je napríklad zakázané používať tablet alebo iPad. "Tieto vecičky patria do rúk dospelých, nie detí," citoval časopis US Weekly kráľovskú rodinu. Kate a William chcú, aby ich deti trávili veľa času vonku alebo sa hrali s klasickými hračkami. Ani tých však nemajú priveľa.

Prvých päť rokov rozhoduje!

Tento týždeň sa kráľovská rodina nechala aj so všetkými tromi deťmi nafotiť v záhrade nazvanej „Back to nature“ a pohovorili ako o vzťahu k prírode, tak aj o výchove. "Náš mozog sa z deväťdesiatich percent vyvíja ešte pred dosiahnutím veku piatich rokov. A to, čo dieťa zažíva v prvých rokoch, priamo ovplyvňuje vývoj mozgu. Preto si myslím, že je veľmi dôležité venovať deťom čas naozaj od najnižšieho veku," hovorí Kate vo videu, ktoré zverejnili na Instagrame a dodala: "Príroda a interaktivita vonku majú obrovský prínos pre našu fyzickú a duševnú pohodu, najmä pre malé deti."

https://www.instagram.com/p/BxqMfZglEOv/

Chráňte súkromie svojich detí

Princ George a princezná Charlotte sú od narodenia stredom pozornosti, a tak nie je divu, že ich prenasledujú aj dychtiví fotografi. Kate však svoje deti pred paparazzmi dokonale chráni. Po narodení malej Charlotte dokonca požiadali novinárov prostredníctvom zdvorilostného listu, aby im dopriali súkromie. Na oplátku potom zverejňujú oficiálne fotografie detí, fotí ich často aj sama Kate. Všetci by sme sa mali zamyslieť, aké zábery detí zverejňujeme a aké sa naopak na sociálne siete vôbec nehodia.

SITA

Aj rodičia majú právo si vyhodiť z kopýtka

Toto je vec, na ktorú mnoho rodičov zabúda. A to nájsť si čas sami pre seba. Pozrite sa na Kate a Williama. Dokážu si urobiť čas a vyrazia na basketbalový zápas, zájdu do kina na romantický film alebo len do miestnej krčmičky. Skrátka starajú o svoj vzťah tým, že strávia pravidelne niektorý z večerov bez detí. Doprajte si to tiež.

https://www.instagram.com/p/BuY_L79lBxc/

Venujte sa spoločným záľubám

Princ George ide v šľapajach svojich športovo založených rodičov. Počas cesty po Škandinávii Kate a William navštívili Národné lyžiarske centrum Holmenkollen a prezradili, že malý George začal lyžovať. Prvýkrát vraj stál na lyžiach už v dvoch rokoch. Kate je tiež nadšená tenisová fanúšička, tak nie je divu, že malý George už trénuje na aj tenisových kurtoch.

https://www.instagram.com/p/BrQKUGfFwnY/

A čo krúžky?

Kým George hrá tenis, princezná Charlotte si užíva hodiny keramiky a baletu. A nedávno sa Kate nechala počuť, že by bola rada, aby jej dve staršie deti chodili ku skautom. Hovorila o tom po návšteve londýnskeho veliteľstva Scout Association v Londýne. Povedala, že by chcela, aby sa zapojili do skautskej komunity, pretože sa jej páči, čo všetko to obnáša, a podľa nej je to skvelá príprava na ďalší život.

https://www.instagram.com/p/Bwkq68KF-xS/

Nastavte si pravidlá s rodinou (aj svokrou)

Kate má so svojou mamičkou skvelé vzťahy. A tak aj niekoľkokrát porušila kráľovské tradície. Napríklad vtedy, keď trávila aj s rodinou Vianoce u Middletonovcov, nie s kráľovskou rodinou na tradičnej vianočnej slávnosti v Sandringhame. Z pôrodnice ju tiež viezli jej rodičia, nie kráľovský šofér. Dokonca takzvaná baby shower, oslava pre mamičku a narodené bábätko, sa konala u rodiny Kate.

https://www.instagram.com/p/BxNZOt9FZck/

Naučte deti disciplíne

Výchova detí nie je vždy hračka. A hoci sú Kate a William mladí a zábavní rodičia, snažia sa svoje deti naučiť správnemu správaniu a vystupovaniu. Aj keď malé deti často oficiality nudia, rodičia im trpezlivo vysvetľujú, čo je slušné a čo nie. Svoje detské vrtochy predviedli už napríklad na svadbách.

A toto je ďalší trik, ktorý používajú Kate a William, keď sa rozprávajú so svojimi deťmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie