Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Želala si tortu v tvare jednorožca: Puknete od smiechu, čo mama pre dcérku vytvorila
Zdielať na

Želala si tortu v tvare jednorožca: Puknete od smiechu, čo mama pre dcérku vytvorila

Zdroj: Instagram/awkwardfamilyphotos

Na výtvore tejto mamičky sa zabáva celý internet. Stavíme sa, že takúto tortu ste ešte nevideli!

Ak ste už niekedy piekli tortu na želanie pre svoje deti, dobre viete, že splniť ich požiadavky nebolo vždy jednoduché. Deti túžia po tortách s obrázkami rôznych tvarov s pestrofarebnými ozdobami a tak je niekedy ľahšie objednať ich. Táto mamička sa však rozhodla popasovať s predstavou svojej dcérky sama. Pozrite sa, ako to dopadlo!

Toto sa (ne)podarilo!

Malé dievčatá milujú jednorožce! Chcú ich mať na šatách, školskej taške aj na karnevale. A nejedna mladá dáma túži na svoju narodeninovú oslavu dostať práve tortu s obrázkom či tvarom jednorožca. Kým mnohí rodičia deťom tortu podľa želania radšej objednajú, nájdu sa aj také usilovné a kreatívne mamy, ktoré sa rozhodnú rozprávkovú tortu upiecť a vyzdobiť vlastnými rukami, tak, ako táto mamička.

Keď priniesli rodičia a priatelia na narodeninovú oslavu svoje deti a uvideli výtvor mamičky, takmer pukli od smiechu. Nedalo sa nevšimnúť si, že torta jednorožca vyzerá skôr ako sexuálna hračka. Kým zopár rodičov zostalo pobúrených z toho, čo mamička pripravila na detskú oslavu, väčšinu z nich to veľmi dobre pobavilo. Čo poviete na tento netradičný dizajn torty vy?  

Súvisiace články

Najčítanejšie