Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Dokázali by ste urobiť to, čo táto tehotná žena? Dôvod, prečo sa vzdá svojho dieťaťa, trhá srdce
Zdielať na

Dokázali by ste urobiť to, čo táto tehotná žena? Dôvod, prečo sa vzdá svojho dieťaťa, trhá srdce

Zdroj: pixabay

Tehotenstvo by malo byť tým najkrajším obdobím v živote ženy. Hoci v mnohých prípadoch je to tak, táto budúca mamička má už teraz oči len pre plač.

Niektorí ľudia, keď už nevedia ako ďalej, veľakrát sa s prosbou o radu a pomoc obrátia práve  na rôzne fóra na sociálnych sieťach. Rovnako to urobila aj táto žena, samozrejme, anonymne.

Má dvadsaťdeväť rokov, je tehotná, no s otcom dieťaťa sa rozišla. Dieťa však neplánuje vychovávať a chce ho dať na adopciu. Dôvod? Ten chytí za srdce!

„Svoje dieťa chcem dať na adopciu, pretože mu chcem poskytnúť lepší a stabilnejší život s dvoma rodičmi. Po tom, ako sa narodí, pôjdem sa dať liečiť na psychiatrii, aby som sa dala dokopy. Myslíte si, že by som mu/jej mala napísať dopis, v ktorom mu/jej všetko vysvetlím?“ pýta sa žena ľudí a dodáva: „Mám bipolárnu poruchu osobnosti a nemyslím si, že sa viem sama o dieťa dobre postarať. A s rodičmi nechcem navždy žiť. Myslím si, že si dieťa zaslúži dvoch ľudí, ktorí po ňom túžia a budú sa o neho starať. Odkedy som sa s otcom dieťaťa rozišla, som v depresii a dni trávim v posteli. Viem, že by som s týmto rozpoložením mysle nedokázala dieťa vychovávať. Mojím najväčším želaním pre dieťa je, aby malo milujúcich rodičov a šťastný domov. Ja si prajem, aby som bola jedného dňa normálna,“ znejú smutné, no úprimné slová tehotnej ženy. 

Čo by ste jej poradili - napísať svojmu nenarodenému dieťaťu list alebo nie?

Pixabay.com

Súvisiace články

Najčítanejšie