Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Účes tohto dievčatka je hitom internetu: Perfektné, čo jej mama vytvorila na hlave!
Zdielať na

Účes tohto dievčatka je hitom internetu: Perfektné, čo jej mama vytvorila na hlave!

Zdroj: Profimedia

Keď sa žena stane mamou, objaví v sebe také kreatívne schopnosti, o ktorých dovtedy nemala ani tušenia. Táto šikovná mamička je toho dôkazom!

Určite to poznáte aj vy. Deti sú zvedavé, túžia skúšať a objavovať a tak sa vďaka nim vrátite do detstva aj vy. Mnohé mamy sú také obetavé, že deťom dokážu splniť aj skutočne bláznivé túžby. Pozrite sa, čo vytvorila táto mamička na hlave svojej dcérky!

Tento účes nemá chybu!

34-ročná mamička April Castillo dostala za úlohu spraviť dcérke do školy nejaký bláznivý účes. Keďže dcérka miluje rozprávku Malá morská víla, téma bola vopred jasná. To, čo sa kreatívnej mamine podarilo vytvoriť z jej vláskov, zožalo obrovský úspech, a to nielen v jej triede.

Mamička prezradila, že podobný účes našla na internete a tak sa ho snažila napodobniť. Základom bola barbie Malá morská víla, ktorú jednoducho oboplietla vlasmi, z ktorých vzniklo jej telo a chvost, a tie ešte postriekala umývateľným zeleným lakom na vlasy.

Z prednej strany vyzerajú červené vlasy barbie ako ozdoba a zozadu sa už usmieva Malá morská víla.

Profimedia

Klobúk dole pre touto maminou! Tento top účes jej zabral iba 20 minút a výsledok je perfektný! Asi to nebude náhoda, že jej dve dcérky sa volajú Atlantis a Ariel.

Čo poviete na tento bláznivý nápad vy?

https://www.instagram.com/p/BvMYccKlBGc/?utm_source=ig_embed 

Súvisiace články

Najčítanejšie