Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mamičky len neveriacky krútia hlavami: Ako TO môže Kardashianka dcére dovoliť?
Zdielať na

Mamičky len neveriacky krútia hlavami: Ako TO môže Kardashianka dcére dovoliť?

Zdroj: Profimedia

Kým mnohé celebritné mamičky si svoje deti chránia pred zrakmi verejnosti a zvedavých novinárov, ona robí presný opak. Pravidelne ich vystavuje na sociálnych sieťach a kritiku fanúšikov si jednoducho nevšíma.

Kim Kardashian West (38) už rozzúrila mamičky niekoľkokrát a podarilo sa jej to opäť!

Kim je známou milovníčkou módy a luxusných kúskov a rada ich dopraje aj svojej 5-ročnej dcérke North, za čo už schytala niekoľkokrát ostrú kritiku fanúšikov. Tiež jej dali už viackrát najavo, že sa im nepáči, ako z malého dievčatka robí dospeláčku.

Malá North máva bežne vyžehlené svoje prirodzené kučery, nosí zmenšené kópie vecí jej mamy a so šminkami sa nielen hrá, ale s nalíčenými perami pravidelne behá aj v spoločnosti.

Kim sa najnovšie pochválila videami, na ktorých malá North tancuje pri vystúpení gospelových spevákov pod vedením jej otca rappera Kanyeho Westa.

„Jej najobľúbenejšou časťou týždňa je tanec počas nedeľňajších duchovných stretnutí,“ napísala celebritná mamička k videu zverejnenom na sociálnych sieťach.

;

Ľudia si tentoraz veľmi nevšímali výrazné oblečenie a tanečné kreácie dievčatka, ale do očí im udrel tmavý rúž, ktorý mala nanesený na perách.

Profimedia

„Je to naozaj smutné, keď takto vyzerá 5-ročné dievčatko. Ako bude vyzerať o 5-10 rokov?“ pýta sa jeden z mnohých.

Profimedia

Toto nie je rozhodne prvýkrát, čo Kardasianku ostro skritizovali kvôli tomu, že dovolí dcérke líčiť sa aj keď ide von. Napríklad na vianočných fotografiách sa sýtočervený rúž nedal prehliadnuť!

Čo si o tom myslíte vy? Dovolili by ste svojej dcérke to, čo Kardashianka?

https://www.instagram.com/p/Br3l0Qynuwm/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie