Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kardashianka to za vianočnú FOTO opäť schytala: Aha, čo spravila svojej dcére!
Zdielať na

Kardashianka to za vianočnú FOTO opäť schytala: Aha, čo spravila svojej dcére!

Zdroj: Instagram

Počas sviatkov sa mnohé celebrity doslova predbiehajú v tom, kto sa pochváli krajšou a originálnejšou vianočnou fotkou. Kim si namiesto obdivu vyslúžila poriadnu kritiku!

Kým mnohí si podobné fotografie robia len pre rodinu a do súkromného archívu, celebrity sa hodiny stajlujú, aby sa mohli pochváliť pred celým svetom. Výnimkou nie je ani Kim Kardashian, ktorej sa tradičnou vianočnou fotografiou podarilo vyvolať poriadny rozruch!

Vyzerá to tak, že práve tieto vianočné rodinné zábery zaujali ľudí na sociálnych sieťach oveľa viac, ako po minulé roky. Nie však pozitívne, ako to Kim očakávala. Mnohí ju skritizovali za to, že zo svojej dcérky North, ktorá má iba 5 rokov, robí svoju kópiu.

Instagram

Dobre si všimnite, akú pózu mladá slečna zaujala, je tiež evidentné, že má vyžehlené vlasy, jej pleť je napúdrovaná a na perách jej svieti jasno červený rúž. “Panebože, čo len z toho dievčatka vyrastie?” pýtajú sa ľudia.  

Instagram

Ďalší komentovali aj zvláštne outfity celej rodiny, kým Kim sa vyníma v bielych šatách s hlbokým výstrihom, ostatní členovia sú doslova zahalení do čiernych kúskov.  

Instagram

Vieme si predstaviť aj krajšiu vianočnú fotku, čo si myslíte vy? 

Instagram

 

Súvisiace články

Najčítanejšie