Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Najkrajšie vyznanie pre synčeka: Pocity Mamby pozná každá milujúca mama
Zdielať na

Najkrajšie vyznanie pre synčeka: Pocity Mamby pozná každá milujúca mama

Zdroj: Instagram

Mamba Dasha Šarközyová si materstvo vychutnáva plnými dúškami. Malý Manolo má už jeden mesiac a pri tej príležitosti mu napísala tieto krásne slová!

Mamba sa len nedávno priznala k tomu, že na pôrodnej sále zažila doslova horor! Našťastie, všetko nakoniec dobre dopadlo, rany sa zahojili a spolu s partnerom Tonym Poruchom si môžu naplno vychutnávať úlohu rodičov.

Slová bezpodmienečnej lásky

Mamba sa s fanúšikmi na Instagrame pochválila s najväčšou radosťou a pýchou, ktorá jej zmenila celý život. Z jej slov je jasné, že svojho synčeka nadovšetko miluje a úlohu mamy pokladá za najkrajší dar, ktorý v živote dostala.

“Včera to bol mesiac, čo si sa nám narodil, Láska moja. Milujeme ťa tak, že by sme ťa najradšej rozpučili v náručí. Niekedy sa na teba len tak pozerám a pretlak lásky ma rozplače – vtedy mám totiž pocit, že sa mi roztopí srdiečko od lásky, čo k tebe cítim, srdiečko naše malé. Nikdy som nevidela nič krajšie. Pochopila som, aká silná je rodičovská láska, ako na ničom inom zrazu nezáleží. Odkedy si s nami, náš život je dokonalé šťastie. ĎAKUJEME za to! P.S.: Ešte stále nechápem, že sme TOTO vytvorili…”

Tento nádherný záber s prekrásnym odkazom pre Manola si získal iba za pár hodín vyše 11-tisíc lajkov a my sa vôbec nečudujeme!

https://www.instagram.com/p/Bq11oGMhj8g/

A takto vyznala lásku svojmu partnerovi...

https://www.instagram.com/p/BqFl0gMBBNc/

Súvisiace články

Najčítanejšie