Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Už ako 3-ročná ohúrila svet svojou krásou: Pozrite sa, ako sa mladá modelka zmenila
Zdielať na

Už ako 3-ročná ohúrila svet svojou krásou: Pozrite sa, ako sa mladá modelka zmenila

Zdroj: Facebook

Keď ju vyhlásili na najkrajšie dievčatko sveta mala iba štyri roky a jej kariéra sa raketovo odštartovala. Z Kristiny je dnes najmladšia supermodelka a začína konkurovať aj ostrieľaným menám.

Mnohí ľudia si myslia, že malé dievčatá nemajú v modelingu čo robiť, pretože im to vezme detstvo a môže to negatívne ovplyvniť celý ich život.

Kristina Pimenova z Ruska bola magazínom Women Daily označená za najkrajšie dievčatko sveta, keď mala štyri roky. Vďaka ambicióznej matke – manažérke má dnes rozprávkovú kariéru, hoci je podľa mnohých stále príliš mladá na modeling. 

Facebook

​S modelingom začala naozaj veľmi skoro, za čo si jej matka vyslúžila obrovskú kritiku.

Facebook

Mnohé pózy a modely, ktoré predvádzala, boli podľa ľudí veľmi vyzývavé a už nehovoriac o tom, že dievčatko zjavne ani netušilo, ako vyzerá obyčajné detstvo jej rovesníčok.

https://www.instagram.com/p/sK8tAPr2V6/

Dnes má Kristina 12 rokov a hoci je ešte stále mladučká, má za sebou už roky skúseností, označujú ju dokonca za najmladšiu supermodelku na svete.

Matka kritiku ľudí ignoruje a dcére dohodla spoluprácu s mnohými luxusnými značkami vrátane Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Levis, Guess a s mnohými ďalšími. Sama je bývalou modelkou a tak veľmi dobre vie, že konkurencia v modelingu je obrovská, preto sa snaží dcéru pretlačiť všade, kde sa dá, kým je o ňu taký záujem. Na to, ako to poznačí jej dospievanie a celý život, zjavne nemyslí…

https://www.instagram.com/p/BZHkSj2HNCk/

https://www.instagram.com/p/BnkRB8qHvFr/

https://www.instagram.com/p/Bj00ad4HWy2/

https://www.instagram.com/p/BnbrH8rHgG3/

https://www.instagram.com/p/BqlF-dClwzw/

https://www.instagram.com/p/BpLX5U8jAQJ/

https://www.instagram.com/p/BpxDFykloDB/

https://www.instagram.com/p/BnzkHzgHPzc/

Súvisiace články

Najčítanejšie