Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Švidraňovej rozkošná FOTO so synom rozčúlila matky: Zaslúžila si takú kritiku?
Zdielať na

Švidraňovej rozkošná FOTO so synom rozčúlila matky: Zaslúžila si takú kritiku?

Zdroj: Instagram

Barbora Švidraňová si už päť mesiacov užíva svojho synčeka Gabriela, no napriek materským povinnostiam sa nevyhýba ani práci a cestovaniu. Hoci je jasné, že synčeka miluje najviac na svete, predsa sa našlo niečo, za čo ju ľudia skritizovali!

Barbora sa na sociálnej sieti pochválila tým, že sa chystá so synčekom na spoločný výlet do Londýna, kde okrem iného navštívia aj jeho otca, hudobníka Francesca, ktorý tam momentálne pracuje.

Za toto ju poriadne zvozili!

Dnes sa môjmu malému virtuózovi veľmi páčila prehliadka na najstaršej hudobnej univerzite v Anglicku! Pozorne počúval Haydna aj Mozarta na origináloch starých 200 rokov. Úžasný deň. Som šťastná, že má pozitívny vzťah k hudbe, bolo to veľmi obohacujúce,” napísala speváčka k fotografii, na ktorej má Gabriela v nosiči tvárou vpred.

Instagram

​V tomto krásnom momente ju určite ani len nenapadlo, že práve táto fotografia spustí takú búrlivú diskusiu na sociálnej sieti. Mamičky vôbec nereagovali na jej status, ale okamžite si všimli, ako nevhodne synčeka nosí.

Iba pár komentujúcich sa speváčky a herečky zastalo, väčšina sa však do nej naplno pustila.

“Nosič tvárou dopredu nie je vhodný, poškodzuje chrbticu a u chlapcov navyše tlačí na genitálie,” napísala jedna komentujúca a okamžite sa k nej pridali ďalšie.  

Ako zareagovala Barbora?

Švidraňová sa komentármi mamičiek nenechala rozhodiť a rozhodla sa zareagovať ďalšou fotografiou, pri ktorej sa vyjadrila aj k predošlým komentárom… Palec hore!

https://www.instagram.com/p/BoxH37EFV38/?taken-by=_basie_

Súvisiace články

Najčítanejšie