Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Obliekajte dcéru viac dievčensky, povedali im v jasliach: Reakcia rodičov baví internet
Zdielať na

Obliekajte dcéru viac dievčensky, povedali im v jasliach: Reakcia rodičov baví internet

Zdroj: reddit

Namiesto toho, aby sa urazili a pani učiteľkám povedali svoj názor, zareagovali na celú situáciu vtipne a s nadhľadom. Ich nápad sa stal na sociálnych sieťach okamžite hitom!

Zmysel pre humor a týmto rodičom rozhodne nechýba! Nečudujeme sa, že tisícky rodičov po celom svete ich vtipná odpoveď nadchla.

Keď odovzdávate ráno ratolesť do jaslí alebo škôlky, očakávate, že pani učiteľky budú dbať na to, či ste doniesli dostatok náhradného oblečenia, prípadne plienok, cumlík a trebárs obľúbeného plyšáka. Čo naopak nečakáte, že bude mať personál veľkú starosť o to, do čoho svoje dieťa obliekate, však?

Chcete dievča? Nech sa páči!

Keď Jessica prišla do škôlky pre dvojročného syna, vychovávateľky sa pozastavili nad tým, že netušia, akého pohlavia je jej ďalší mladší potomok. Matke dokonca poradili, že by mala viac premýšľať o tom, ako dievčatko obliekať. „Čo tak napríklad čelenka alebo mašlička do vlasov, aby každý vedel, že je to dievča?“ poradili jej.

Väčšinu z nás by takáto pripomienka asi poriadne naštvala, ale Jessica a Steve to zobrali s humorom a svoju reakciu zavesili na sociálnu sieť, kde sa stala okamžite virálnou. Mamička nakreslila mašličku a nalepila ju dcérke na čelo.

„Takto obliekla moja žena našu dcérku po tom, ako sa učiteľky sťažovali, že nie je dosť dievčenská!“ dopísal komentár rovnako vtipný tato. 

reddit

​Pod fotografiou sa spustila búrlivá debata a väčšina z ľudí dáva rodičom za pravdu. Naozaj musia byť dievčatá ružové a chlapci modrí? Čo si o tom myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie