Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Učiteľka skritizovala matku za jedlo pre dieťa: TOTO že je nezdravý obed?
Zdielať na

Učiteľka skritizovala matku za jedlo pre dieťa: TOTO že je nezdravý obed?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Táto žena zostala z reakcie školy až tak zaskočená, že sa s celou situáciou podelila s ľuďmi na sociálnej sieti. Čo si o tom myslíte vy?

Laura Lee odniesla svojho malého syna do školy aj s obedovým boxom, ktorý sa mu snažila podľa možností zaplniť pestro a čo najzdravšie.

Zaslúžila si kritiku?

Laury sa veľmi dotklo, keď jej synova učiteľka oznámila, že pripravila pre chlapca nezdravé jedlo. Keďže ju to trápilo a nechápala jej kritike, rozhodla sa identický obedový box odfotiť a zverejniť na facebooku, aby jej aj iní ľudia povedali, čo si o tom myslia.

Takto pripravila box pre syna. Jedlo je pestré, obsahuje zdravé zložky, jediným “prehreškom” boli tri maličké čokoládové cookies, ktoré sa pravdepodobne učiteľke nepáčili.

Facebook/Laura Lee

​Ľudia ju podporili

Pod príspevkom Laury sa spustila veľká diskusia a asi sa nenašiel nikto, kto by ju nepodporil, práve naopak. Písali rodičia a dokonca aj pedagógovia, ktorí ju chválili za pestrosť pripraveného jedla.

“Je vidieť, že si dala záležať na tom, aby bolo jedlo zdravé a pre dieťa lákavé. Je nehorázne tvrdiť, že by si dieťa nemohlo dať tri malé sušienky, “ napísala jedna z komentujúcich.

Prehnaná a nevhodná reakcia učiteľky sa nepáčila ani iným učiteľom, ktorí spomenuli prípady, keď si malé dieťa prinieslo napríklad energetický nápoj, či namiesto jedla iba veľký balík čipsov.

Aké desiate pripravujete pre svoje deti vy? Balíte im vždy aj niečo sladké?  

 

Súvisiace články

Najčítanejšie