Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manžela si uctila tým najkrajším spôsobom: Ich príbeh vás dojme k slzám
Zdielať na

Manžela si uctila tým najkrajším spôsobom: Ich príbeh vás dojme k slzám

Zdroj: kmivelissephotography.com

Stephanie sa s manželom tešili na druhé spoločné bábätko, no osud sa s nimi nepekne zahral. Napriek tragédii sa ešte raz usmievali ako spokojná rodina, hoci len na fotkách.

Stephanie a Stuart mali harmonické manželstvo a spolu vychovávali a tešili sa zo synčeka. Ich radosť bola o to väčšia, keď sa dozvedeli, že o pár mesiacov sa ich rodina rozrastie.

Stuart sa však narodenia svojho druhého syna už nedožil. Keď bola jeho manželka v 18. mesiaci mal tragickú nehodu, pri ktorej zahynul. Nikdy sa tak nedozvedel, že bude opäť otcom synčeka. Stephanie sa v tom momente zrútil svet a nevedela, ako ďalej. Silu však musela nabrať práve pre svoje dve deti. A práve pre, v tom čase ešte nenarodeného synčeka, chcela pamiatku, ktorá by mu otca navždy pripomínala. A tak sa podujala na fotenie s tehotenským bruškom s tým, že následne do fotky vložia akoby ducha jej manžela.

kmivelissephotography.com

kmivelissephotography.com

​Sama priznala, že to bolo jej najťažšie fotenie v živote, no nič neľutuje. Dokonca jej príbeh aj fotky kolujú po celom svete a stovky ľudí jej teraz píšu. Niektorí povzbudzujúce slová, iní jej ďakujú, že ich inšpirovala. „Prajem si každý deň, aby tu bol fyzicky so mnou. Mali sme toho ešte toľko stihnúť. Bohužiaľ, všetko je tak, ako je. Ale jedného dňa si naši synovia vygooglia naše mená a nájdu všetky tieto príbehy, a to mi dokáže vyčarovať úsmev na tvári,“ zverila sa Stephanie svetu.

kmivelissephotography.com

kmivelissephotography.com

Súvisiace články

Najčítanejšie