Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Skutočný príbeh dievčaťa, ktoré sa stalo matkou v 13-tich: Pozrite sa, ako dopadla!
Zdielať na

Skutočný príbeh dievčaťa, ktoré sa stalo matkou v 13-tich: Pozrite sa, ako dopadla!

Zdroj: instagram

Je neuveriteľné, že sa jej podarilo utajiť tehotenstvo celých deväť mesiacov. Sama si nechcela priznať pravdu a dúfala, že jej brucho jednoducho zmizne...

Emma Lewis je dnes 28-ročnou mladou ženou a so svojou dcérou vyzerajú úplne ako sestry. Aj takto to môže dopadnúť, keď deti majú deti...

Emma navštevovala katolícku základnú školu a bola naozaj dobrou a poslušnou žiačkou. Všetko sa zmenilo, keď začala navštevovať strednú školu.

„Veľmi skoro som začala mať ženské krivky a už od desiatich rokov sa o mňa starší chlapci začali zaujímať,“ spomína Emma, ktorá na škole snívala, že z nej bude raz úspešná právnička.

Tehotenstvo si nepripúšťala

Keď sa stretla s budúcim otcom svojho dieťaťa, mala iba čerstvých 13, on bol o 4 roky starší. Na stratu panenstva nemá dobré spomienky a na druhýkrát otehotnela, čomu však sama odmietla uveriť.

„Nedostala som menštruáciu, ale stále som čakala, že príde neskôr. Teraz to znie hlúpo, ale v tom veku som naozaj verila, že to nemôže byť pravda a že to všetko zmizne,“ hovorí Emma, ktorá rastúce bruško úspešne schovávala za voľnou školskou uniformou.

https://www.instagram.com/p/BaFr5GdBACM/?hl=en&taken-by=innocentsmilesx 

Mysleli si, že je chorá

Spolužiaci aj rodičia si všimli, že sa s ňou niečo deje, ale pripisovali to chorobe, nikoho ani len nenapadlo, že by mohla byť tehotná.

Jedného dňa, keď si robila domáce úlohy, bola odrazu celá mokrá. V tej chvíli prišla domov aj jej mama s priateľom a keď Emma dostala šialené bolesti, zavolali sanitku. Lekári ihneď vedeli, že mladá žena rodí, a tak ju okamžite previezli do pôrodnice.

Svoju dcéru miluje

Zatiaľ, kým sa jej spolužiaci v škole učili, akým spôsobom prichádzajú deti na svet, Emme sa narodila dcérka Shaunelle. Hoci nebola na výchovu dieťaťa ani zrelá, ani pripravená, dnes je za ňu nesmierne vďačná. „Dostala som sa do zlej partie, keby som sa nestala mamou, možno by som skončila na drogách,“ tvrdí.

https://www.instagram.com/p/BLvRMnBAItp/?hl=en&taken-by=innocentsmilesx

Zo začiatku jej pomáhala rodina a kamarátky, od 18-tich rokov sa však osamostatnila a podarilo sa jej nájsť dobrú prácu, dokonca sa neskôr vydala. Svoju dcéru sa snaží ochrániť pred všetkými nástrahami a veľmi dobre si uvedomuje, že je už vo veku, keď ona sama otehotnela.

 https://www.instagram.com/p/BjIIOiEnlDq/?hl=en&taken-by=innocentsmilesx

„Zlomilo by mi to srdce, ak by otehotnela tak skoro ako ja. O všetkom s ňou hovorím, nebránim jej kamarátstvam, ale dúfam, že počká s naberaním sexuálnych skúsenosti, keď bude zrelšia“ dodáva Emma a zároveň dodáva, že má s dcérou ten najlepší vzťah a je na ňu pyšná.

„Možno som takým malým dôkazom toho, že stať sa matkou v tínedžerskom veku nemusí byť až taká katastrofa...“

 https://www.instagram.com/p/BgLZZMdnpBq/?hl=en&taken-by=innocentsmilesx

Nezáleží na tom, v akom veku privediete dieťa svet. Úplne v každom prípade vám to úplne zmení život, rovnako, ako hlavnej hrdinke nového seriálu Som mama, inšpirovaného úspešnou knihou s rovnakým názvom od Kristíny Tormovej (Farkašovej).

Už čoskoro na obrazovkách televízie JOJ!

 

Súvisiace články

Najčítanejšie