Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúcim záberom varuje rodičov: TOTO s deťmi na ihrisku nikdy nerobte!
Zdielať na

Šokujúcim záberom varuje rodičov: TOTO s deťmi na ihrisku nikdy nerobte!

Zdroj: Facebook

Mladá mamička sa bála kritiky, no napriek tomu sa odhodlala zverejniť záber s dcérkou, ktorým chce upozorniť na nebezpečenstvo, ktorému deti často vystavujeme.

Heather Clare zverejnila na Facebooku varujúcu fotografiu, pretože si myslí, že nehoda, ktorá sa stala jej dcérke, sa môže stať aj iným.

Mladá mamička bola na detskom ihrisku aj s manželom a ročnými dvojičkami, ktoré sa chceli šmyknúť na šmykľavke. Kým jednu pridržiavali a pomaly spustili dole, s druhou sa spustila Heather tak, že si ju dala na kolená a šmykli sa spoločne.

Možno ste to niekoľkokrát urobili aj vy a myslíte si, že nie je nič lepšie, ako si takto ochrániť svoje dieťatko. Je to však presne naopak! Vďaka ockovi, ktorý manželku s dcérkou fotil, sa podarilo zachytiť veľké nebezpečenstvo, ktorému je pri takomto šmýkaniu dieťa vystavené.

Facebook

Na fotografii je jasne vidieť,  ako sa dievčatku škaredo vykĺbila nôžka, ktorú mala na maminom stehne. Rodičia ihneď utekali do nemocnice a na röntgene sa potvrdilo, že ich dcérka má zlomenú nohu.

Facebook

Heather si veľmi vyčítala, že svojej dcérke spôsobila bolestivé zranenie, ale neskôr sa odhodlala a zverejnila túto fotografiu, aby varovala ostatných rodičov. 

Lekári potvrdili, že práve takéto zlomeniny patria u detí medzi najčastejšie a radia, aby rodičia deti pridržiavali pri šmýkaní rukami, ale rozhodne by sa nemali spúšťať spolu s nimi!

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie