Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hrá sa na biomatku a potom spraví TOTO? Do Prachařovej sa pustili kvôli tejto fotke!
Zdielať na

Hrá sa na biomatku a potom spraví TOTO? Do Prachařovej sa pustili kvôli tejto fotke!

Zdroj: Instagram

Na jednej strane nechce ukazovať tváričku malej dcérky, na druhej strane sa občas túži pochváliť a potom to dopadne takto. Od matiek to však tentoraz schytala aj za niečo iné!

Agáta Prachařová (33) na svojom Instagrame zverejnila snímku dcérky Mii a tváričku zakryla čiernou čmáranicou v tvare srdiečka. "Koniec biomatky... keď furt mrnčí," okomentovala zmeny vo výchove.

Zatiaľ čo predtým sa vraj snažila, aby Mia jedla len zdravé veci, teraz už nemá síl, keďže dievčatku začali rásť zúbky. Dovolila jej tak prvýkrát lízatko a navyše ju dala do chodítka. Agáta si kritiku provokačnou fotkou doslova vypýtala, keďže k nej nezabudla dopísať: „Zožerte ma všetci...“

https://www.instagram.com/p/BkIOFjanKBM/?utm_source=ig_embed

Mamičkám sa jej správanie ani trochu nepozdáva. "Mne príde smutné dávať také malé dieťa do chodítka a strčiť mu sladkosti, len aby mala matka pokoj," napísala jedna z nich do komentárov.

Ďalšie začali vysvetľovať, že chodítka môžu deťom poškodiť chrbát a Agátu upozornili, že v niektorých krajinách už boli dokonca zakázané.

Niekomu zase pre zmenu vadilo, že manželka Jakuba Prachařa (34) dcérku neustále maskuje. "Takto zamaľovať fotku svojho dieťaťa môže len p** a," oprel sa do nej ktosi.

"Keď nechcete ukázať Miu, tak ju nefoťte. Toto je hrôza, tá čierna čmáranica na tvári," kritizovali ďalší.

Každá matka má lepšie a horšie dni a je úplne normálne, že občas zlyhá a poruší svoje zaužívané pravidlá. Možno by pomohlo, a nielen Agáte, aby sme si tieto chvíle „vychutnali,“ namiesto toho, aby sme ich vešali na sociálne siete... Súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/BiVOW9rHhqo/?taken-by=agatahanychova 

Súvisiace články

Najčítanejšie