Jasno
15°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Sarah nosí korzet 20 hodín denne: Uff, veď TO musí šialene bolieť!
Zdielať na

Sarah nosí korzet 20 hodín denne: Uff, veď TO musí šialene bolieť!

Zdroj: Profimedia

Svojím štíhlym pásom je posadnutá natoľko, že doslova riskuje kvôli nemu svoje zdravie. Keď uvidíte jej postavu, nebudete veriť vlastným očiam!

48-ročná Sarah Vaeth z Portlandu nosí momentálne korzet 16 až 20 hodín denne, sedem dní v týždni. Túži mať svoj útly pás ešte tenší, aby prekonala Guinnessov rekord. Ten v súčasnosti drží Cathie Jung z USA, ktorej pás meria neuveriteľných 38,1 cm, píše Daily Mail.

Posadnutá štíhlym pásom 

Sarah patrí medzi ženy, ktoré sú schopné v túžbe za chorobnou dokonalosťou zájsť do poriadnych extrémov. Prvýkrát začala nosiť korzet v roku 2012, vtedy túžila len po lepšom držaní tela. Korzetom však úplne prepadla, stala sa nimi posadnutá a stále ich nosila dlhšie.  

Ženu neodradilo ani to, keď pred pár rokmi otehotnela. Už pár dní po pôrode sa k noseniu korzetov vrátila a sťahuje sa denne už niekoľko rokov. V snahe prekonať doterajší rekord o najtenší pár je ochotná podstúpiť aj nepríjemné bolesti nielen chrbtice a krížov, ale priznala, že trpí aj silnými migrénami.

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Belle (@smallestwaist)

Čo sa týka stravovania, Sarah tvrdí, že sa nemusí špeciálne obmedzovať, kalórie si však musí rovnomerne rozložiť počas dňa.  

„Dávam si iba malú večeru, aby som mohla pohodlne spať v korzete. Viac jem ráno a počas dňa, večer už čo najmenej,” vysvetlila Sarah a dodala, že si to vyžaduje trpezlivosť a sebadisciplínu.  

Uff, viete si niečo takéto vôbec predstaviť?  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Belle (@smallestwaist)

Súvisiace články

Najčítanejšie