Oblačno
15°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Má krásnu tvár, ale to telo...To sa k nej vôbec nehodí!
Zdielať na

Má krásnu tvár, ale to telo...To sa k nej vôbec nehodí!

Zdroj: instagram/melindalindmark

Hoci sa nájdu muži, ktorí ju milujú, väčšine však pri pohľade na ňu zabehne! Prečo? Melinda je už na prvý pohľad úplne iná ako normálne ženy. Pozrite sa!

Má krásnu tvár, rozkošný úsmev a dlhé vlasy, no ak sa na ňu pozriete od krku nižšie, zrejme aj vy preglgnite. Melindino telo je totiž samý sval a môže sa pochváliť takými bicepsami ako väčšina mužov nie.

Švédska kráska a fitnes trénerka privádza svojimi svalmi mužov do varu práve rôznymi videami, na ktorých dvíha činky. Hoci má len 27 rokov, na konte má množstvo rôznych titulov zo súťaží a mnohí ju už v takom mladom veku považujú za ikonu kulturistiky. Zaujímavé pritom je, že s posilňovaním začala len v 15-tich. 

Vysmievajú sa jej

Okrem trénovaniu sa venuje aj modelingu a nie je nič výnimočné vidieť ju v róbach, ale aj sexi šatách. Jej svalnaté telo v nich však veľakrát vyzerá trochu komicky. A hoci ju mnoho mužov miluje, väčšine akosi nejde do hlavy, že má väčšie svaly ako oni. "Máš krásnu tvár, ale to telo. To telo sa k tebe vôbec nehodí," odkazujú jej mnohí v komentároch pod videami. Veľa ľudí sa jej vysmieva práve pre to, aké veľké má ramená a stehná. Melinda si však z neprajníkov ťažkú hlavu nerobí a naďalej sa venuje športu, ktorý jej tak učaroval. 

@melinda.lindmark

A few days in Italy ??

♬ Alibi - Sevdaliza & Pabllo Vittar & Yseult

@melinda.lindmark

Had the best weekend with good food, workouts and a night out with friends ❤️

♬ WOW - ????? “ ? ?

@melinda.lindmark

Jane+Tarzan hitting chest at the gym today. I got a good workout??

♬ Medusa - Amanati

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Melinda Lindmark (@melindalindmark)

Súvisiace články

Najčítanejšie