Jasno
11°
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Seriálová hviezda šokovala vychudnutou postavou: Toto je matka 5 detí?
Zdielať na

Seriálová hviezda šokovala vychudnutou postavou: Toto je matka 5 detí?

Zdroj: Profimedia

Vďaka slávnemu otcovi mala od narodenia v šoubiznise nadštandardné podmienky a žila v totálnom luxuse, no len nedávno zažila pád na samé dno,. Vyzerá to tak, že známa herečka je z najhoršieho vonku, no trápenie na nej zanechalo stopy.

51-ročná Tori Spelling nebola zvyknutá šetriť, keďže jej otcom bol jeden z najvplyvnejších producentov Aaron Spelling. Objavila sa v mnohých projektoch a v roku 1990 iba ako 17-ročná získala svoju najvýznamnejšiu úlohu Donny Martin v kultovom Beverly Hills 90210.

Z luxusu na samé dno 

Hoci pochádza z milionárskej rodiny a dlho žila v prepychu a luxuse, už dávnejšie priznala, že má finančné problémy a je bez peňazí. Navyše sa po rozchode s manželom Deanom McDermottom musí starať aj o ich päť detí, chvíľu bývali aj v karavane a Tori dokonca zvažovala aj to, že si začne zarábať na stránke pre dospelých OnlyFans.  

Profimedia

Tanec ju zachránil 

Keďže ako herečka sa už výraznejšie nepresadila a bola zvyknutá celý život poriadne rozhadzovať, finančné rezervy sa jej jednoducho minuli. Tori bola už doslova na mizine, keď jej ponúkli “záchranu” v podobe účasti v tanečnej šou. Tori aktuálne poctivo maká v americkej verzii tanečnej šou Dancing With The Stars a vraj sa jej darí veľmi dobre. Tanec ju baví, veľmi si to užíva a verí, že sa vďaka nemu v šoubiznise opäť uchytí.  

Na jednej z podpisových akcií, kde sa venovala aj svojim fanúšikom ju prišli pozrieť aj bývalí seriáloví kolegovia a priatelia, pripomína Daily Mail. Po zverejnených fotografiách zostali mnohí ľudia v šoku. Päťnásobná mama totiž odhalila svoje brucho v krátkom čiernom a modrých džínsoch a jej postava pripomínala skôr mladú školáčku.

Za jej extrémne štíhlou postavou sú pravdepodobne nielen tvrdé tanečné tréningy, ale aj ťažké životné obdobie, ktorým si herečka po rozvode prechádza...  

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie