Jasno
14°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Drina sa vyplatila! Jennifer Aniston ukázala vymakané telo v čiernom body
Zdielať na

Drina sa vyplatila! Jennifer Aniston ukázala vymakané telo v čiernom body

Zdroj: Profimedia

Populárna herečka sa v posledných rokoch okrem hrania a písania kníh pre deti zaoberá aj formovaním svojej postavy. Tú si vypracovala do neskutočnej podoby, pozrite sa!

Jennifer Aniston (55) vyzerá po päťdesiatke ešte lepšie ako za mladších čias a vďačí tomu najmä zdravému životnému štýlu. Jej osobná trénerka nedávno prezradila, čo presne robí, aby bola taká štíhla. A výsledky svojho poctivého cvičenia a vzorného jedálnička teraz predviedla v plnej paráde.

Fanúšikovia sú nadšení  

S fanúšikmi na sociálnej sieti často zdieľa videá z cvičenia a je hrdá na to, ako sa zlepšuje. Jennifer je fanúšikom cvičebnej metódy Pvolve, ktorá je prispôsobená špeciálne pre ženské telá, píše magazín hellomagazine.com. Podľa nej cvičí už dva roky a to päťkrát týždenne, na rozdiel od skoršieho tvrdého posilňovania, počas ktorého sa aj zranila. Nová metóda jej vyhovuje oveľa viac.

View this post on Instagram

A post shared by Pvolve (@pvolve)

Jennifer však dáva pozor aj na jedálniček. Vyhovuje jej metóda prerušovaného pôstu, keď je len osem hodín denne a šestnásť hodín musí vydržať bez jedla. „Držím prerušovaný pôst, takže ráno žiadne jedlo. Všimla som si veľký rozdiel, keď som 16 hodín vydržala bez jedla,“ povedala v minulosti.  

Celú snahu, ktorá jej zabezpečila dokonalú postavu aj v 55 rokoch, teraz predviedla na propagačnej fotke k cvičebnej metóde. Rachel z Priateľov je na nej zachytená len v čiernom sexi body s hlbokým výstrihom, ozobeným pásikom. Keď sa pozriete aj na zverejnené videá, presvedčíte sa, že retušovať naozaj nebolo čo. Klobúk dole! Kto by takto nechcel vyzerať v jej veku, však?   

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Pvolve (@pvolve)

Súvisiace články