Jasno
20°
Bratislava
Eliška
7.10.2024
Video Jennifer Aniston trhá rekordy: Takto to vyzerá v jej luxusnom dome
Zdielať na

Video Jennifer Aniston trhá rekordy: Takto to vyzerá v jej luxusnom dome

Zdroj: Profimedia.sk

Vďaka vtipnému videu, ktoré herečka zdieľala na sociálnej sieti, mohli fanúšikovia opäť viac nahliadnuť do jej príbytku, ktorý má hodnotu takmer pol miliardy dolárov!

Obľúbená herečka Jennifer Aniston (55) pobavila svojich fanúšikov, pričom ukázala aj časť svojho luxusného sídla vo videu, kde svojim psom číta zo svojej novej knihy, píše pagesix.com. A ako sa zdá, kniha má u jej miláčikov ohromný úspech.

Detská kniha žne úspechy 

Herečka pred niekoľkými mesiacmi oznámila, že sa púšťa do svojej prvej detskej knižky. Keď vyšlo najavo, že jej počin bude o záchranárskom psovi Clydeovi, ktorý bude nielen vystupovať na stránkach kníh, ale vďaka animáciám aj na internete, sama herečka sa čudovala tomu, aké reakcie informácia spôsobia. „Keď som sa rozhodla spolupracovať s Invisible Universe a priviesť Clydea k životu na sociálnych sieťach, nedokázala som si predstaviť, koľko radosti prinesie fanúšikom a sledujúcim,“ uviedla vo vyhlásení. A teraz už je kniha na pultoch a herečka sa samozrejme snaží o propagáciu.

Luxusné bývanie Jennifer Aniston 

Aniston natočila video priamo vo svojej obývačke sídla v Bel-Air, ktoré má momentále hodnotu 21 miliónov dolárov. Herečka ukázala svoje vybavenie, luxusnú bielu pohovku, krb či špeciálny regál na víno.   

Scéna, ktorá sa vo videu odohráva, by pokojne mohla byť vystrihnutá zo seriálu Priatelia. Jennifer so svojim typickým účesom psom prečíta úryvok z knihy a tí sa tvária zaujato. Teda až do doby, kým jeden z nich zazíva. „Vyzerá to, že mám toto publikum omotané okolo prsta,“ napísala herečka k príspevku, ktorý sa okamžite zaradil medzi jej napopulárnejšie.  

Ľudia boli z jej prípevku ako aj zo samotnej knihy nadšení a má tak skvelé zadné dvierka, keby si chcela od filmovačiek oddýchnuť. Táto kniha je totiž prvým zo štyroch projektov, na ktoré herečka uzavrela zmluvu s vydavateľstvom a animačným štúdiom. Máme sa na čo tešiť!  

Súvisiace články

Najčítanejšie