Jasno
23°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Obrovská novinka Jennifer Aniston: Som nadšená, príde TO už túto jeseň!
Zdielať na

Obrovská novinka Jennifer Aniston: Som nadšená, príde TO už túto jeseň!

Zdroj: Profimedia.sk

Obľúbená herečka je tiež známou milovníčkou zvierat, špeciálne psov, a práve táto záľuba je aj za jej novinkou, ktorú chystá pre svojich fanúšikov.

Z Jennifer Aniston sa najnovšie stala detská autorka. Hviezda kultového seriálu Priatelia podpísala zmluvu na štyri knihy s vydavateľstvom HarperCollins a animačným štúdiom Invisible Studi, informuje magazín People.

Príbehy animovaného psíka Clydea sú inšpirované skutočným miláčikom Jennifer. Prvá kniha „Clydeo si uhryzne zo života“ s ilustráciami Bruna Jacoba má vyjsť už 1. októbra tohto roka.  

Herečka a producentka oznámila, že jej debutová detská kniha je na ceste a ona vraj nemôže byť šťastnejšia. Animované šteňa sa prvýkrát objavilo na Instagrame Aniston v roku 2021 a bolo inšpirované skutočného záchranárskym psom Jennifer.

„Keď som sa rozhodla nadviazať partnerstvo s Invisible Universe, aby som Clydea oživila na sociálnych sieťach, nikdy som si nedokázala predstaviť, akú radosť spôsobí svojim fanúšikom a sledovateľom,“ uviedla Aniston vo vyhlásení.

"Nemôžem byť viac nadšená, že môžem vydať Clydea a jeho príbehy, kde snáď inšpiruje deti aj milovníkov psov svojou rozkošnou cestou k nájdeniu svojej skutočnej vášne," dodala herečka.  

Profimedia

„Sme neskutočne hrdí na to, že môžeme spolupracovať s Jennifer Aniston a Invisible Universe, aby sme priniesli Clydeovu roztopašnosť, láskavosť a teplo do života v knihách,“ uviedla vo vyhlásení Nancy Inteli, viceprezidentka a vydavateľka HarperCollins Children’s Books.  

"Clydeo nie je len príbeh o dobrodružstvách rozkošného psa, ale aj oslava radosti, ktorú každý nachádza pri objavovaní svojich skutočných vášní." 

Kniha vyzerá naozaj pútavo, veríme, že sa jej prekladu dočkáme aj u nás!   

Súvisiace články

Najčítanejšie