Skoro jasno
19°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Spomínate si na supermodelku Christy Turlington? Má 55 rokov a TAKTO vyzerá
Zdielať na

Spomínate si na supermodelku Christy Turlington? Má 55 rokov a TAKTO vyzerá

Zdroj: Profimedia

V 80. a 90. rokoch patrila medzi najslávnejšie topmodelky sveta a žiadna veľká prehliadka sa bez nej nezaobišla. Christy zo svojej krásy a pôvabu nestratila nič ani dnes a nepodľahla pritom žiadnym estetickým vylepšeniam.

Krásna a všestranná

Kráska z obálok módnych časopisov dala síce pred modelingom prednosť iným činnostiam, ale občas sa k nejakej spolupráci prehovoriť nechá. Ako napríklad počas nedávneho týždňa módy v New Yorku, kde sa predviedla na prehliadkovom móle v modeloch z novej kolekcie Ralph Lauren, pripomína super.cz.

Christy sa móde a modelingu venuje už len príležitostne, zato sa presadila aj ako spisovateľka, filmárka aj podnikateľka. Významná je jej činnosť aj v oblasti filantropie, charity a aktivizmu. Stala sa tiež režisérkou dokumentu No woman, no cry, ktorý sa venuje zdraviu matiek v Tanzánii, Bangladéši, Guatemale a Spojených štátoch amerických.    

Rodina na prvom mieste 

55-ročná rodáčka z Kalifornie je navyše mamičkou dvoch detí, 21-ročnú dcéru Grace a 18-ročného syna Finna má s americkým filmárom Edwardom Burnsom, s ktorým sa spoznala ešte v roku 2000 a odvtedy sú spolu, Christy dokonca o svojom mužovi teraz výnimočne prehovorila.  

„Musím si nájsť chvíľku, aby som ocenila nenapodobiteľného Eda Burnsa. Nielen, že je teraz štvornásobnou hrozbou - režisérom, spisovateľom, hercom a scenáristom, ale je tiež prvým synom Molly McKenny Burns, otcom našich dvoch detí a už viac ako 21 rokov mojím manželom. Tento týždeň bol pre neho celkom náročný! Počnúc uvedením jeho prvého románu A Kid od Marlboro Road: A Novel až po svetovú premiéru Millers in Marriage na festivale v Toronte,“ ocenila svojho muža modelka, ktorá na premiéru svojho muža aj sprevádzala. Burns sa pritom ujal nielen réžie, ale aj scenára, píše Daily Mail. 

Profimedia

Našla elixír mladosti?  

Christy pred rokmi zmenila spôsob stravovania a tvrdí, že pokiaľ sa nenaučíme starať sa o svoje telo s úctou a rešpektom voči nemu, odrzkadlí sa to aj navonok. Nedá preto dopustiť na jogu a ajurvédu. Samozrejmosťou je pre ňu pohyb a potláčanie negatívnych myšlienok.   

Možno to znie ako klišé, ale jej tajomstvo krásy spočíva vo vnútornej vyrovnanosti. Americká modelka totiž tvrdí, že ak má človek rovnováhu tela i ducha, vyjde na povrch skutočná prirodzená krása. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie