Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Pamela Anderson na premiére svojho nového filmu: Opäť prekvapila vzhľadom!
Zdielať na

Pamela Anderson na premiére svojho nového filmu: Opäť prekvapila vzhľadom!

Zdroj: Profimedia

Po rokoch získala opäť hlavnú úlohu vo filme a podľa mnohých jej comeback v dráme o starnúcej tanečnici vyšiel na jednotku. Pozrite sa, ako prišla herečka na premiéru.

57-ročná Pamela Anderson sa excelentne vracia na filmové plátna v úlohe Shelley vo filme The Last Showgirl, píše brightside.me. Pamela v ňom hrá starnúcu tanečnicu v Las Vegas, ktorá po tridsiatich rokoch končí svoju kariéru.

Pamelin výkon vychválili   

Anderson bola kritikmi ocenená za svoju úprimnú a srdcervúcu interpretáciu. Film ponúka aj silné výkony Jamie Lee Curtis, ktorá hrá Annette, bývalú tanečnicu a súčasnú servírku. Obsadenie dopĺňajú hviezdy ako Brenda Song a Kiernan Shipka, ktoré hrajú mladšie tanečnice v šou.   

Kritici sa zhodujú, že táto rola je pre Anderson ideálnym návratom na filmové plátno, ktorý môže byť začiatkom novej éry jej kariéry. Film sa zameriava na tému starnutia, straty identity a hľadanie novej životnej cesty. Mnohí sa zhodujú, že The Last Showgirl je pre Pamelu Anderson silným a emocionálnym návratom, ktorý jej umožnil ukázať novú stránku svojho hereckého talentu. 

Profimedia

Film v hlavnej úlohe s Pamelou Anderson mal premiéru na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte 2024. Herečka opäť raz potvrdila, že nepotrebuje žiadne extra úpravy, zvolila minimálny mejkap a vlasy učesané do drdolu. Jediné, za čo ju ľudia skritizovali, bolo jej obočie, ktoré má extrémne úzke ako za starých slávny čias.  

Ako sa Pamelin slávnostný look páči vám?  

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie