Jasno
15°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
S herectvom vraj navždy skončila! TAKTO plánuje Meghan Markle zarábať!
Zdielať na

S herectvom vraj navždy skončila! TAKTO plánuje Meghan Markle zarábať!

Zdroj: Profimedia

Bývalá herečka a manželka princa Harryho rázne ukončila všetky špekulácie o svojom možnom návrate pred kamery. Stiahne sa zo šoubiznisu úplne?

Meghan Markle (43), V nedávnom rozhovore pre Vanity Fair jasne vyhlásila, že herectvo je pre ňu minulosťou. Čo teda plánuje robiť?

Meghan Markle, známa predovšetkým ako manželka princa Harryho, v minulosti pôsobila ako herečka. Preslávila ju rola Rachel Zane v populárnom seriáli Kravaťáci, kde pôsobila počas siedmich sezón. Herecký svet opustila v roku 2018, keď vstúpila do britskej kráľovskej rodiny. Tento krok znamenal úplné prehodnotenie jej profesijných plánov, pripomína livemint.com. 

Dva roky po svadbe sa však Meghan a Harry rozhodli vzdať svojich kráľovských povinností a začať nový život v Kalifornii. Vtedy začali kolovať zvesti o tom, že by sa Meghan mohla znova objaviť pred kamerou. Ľudia po celom svete napäto čakali na jej rozhodnutie. 

Herectvu dala stopku 

Teraz Meghan poskytla rozhovor, v ktorom jasne uviedla, že sa k herectvu nemieni vracať a väčší zmysel vidí v podcastoch a podnikaní. „Nie. Skončila som. Myslím, že nikdy nehovor nikdy, ale mojím zámerom je rozhodne nie,“ odpovedala na priamu otázku, či by niekedy znova zvažovala návrat k herectvu.   

„Odišla som zo Suits hneď po stej epizóde, v roku 2018. Nemyslela som si, že niekedy budem znovu pôsobiť v zábavnom priemysle. Ale celá kultúra sa zmenila, streamovacie platformy zmenili veci. Možnosť vytvárať kultové momenty ako v 90. rokoch, keď sa všetci v rovnakom čase pozerali na nejaký program alebo sa zišli kvôli jednej udalosti, už dnes neexistuje,“ kritizovala dnešný filmový priemysel.

Následne s nostalgiou zaspomínala na nakrúcanie Kravaťákov. „Keď som hrala v Kravaťákoch, postava Rachel Zane bola s vami v obývačke, zatiaľ čo ste sedeli v pyžame a jedli čínske jedlo. Taký zážitok sa vtedy zdal veľmi blízky a osobný. Ale dnes vytvoriť podobný moment si vyžaduje niečo iné,“ vysvetľovala svoj postoj.  

Fandí podcastom  

Čo však Meghan zjavne nadchlo, je podcasting. Podľa nej je to jedna z mála oblastí, kde si človek môže vytvoriť intímny priestor na počúvanie. „Podcasting bol v tomto ohľade veľmi zaujímavý. Možno je to jedno z posledných miest, kde ľudia počúvajú osamote. Kde inde máte takú príležitosť?“ pýtala sa Meghan.   

Meghan je teraz plne zameraná na svoje multimediálne projekty a podnikanie. Jedným z týchto projektov je jej značka džemov, ktorú rozvíja po boku ďalších obchodných aktivít. A to nie je všetko, Meghan tiež založila Archwell Foundation, organizáciu zameranú na destigmatizáciu duševného zdravia a podporu rovnosti pre ženy.

Neschopná podnikateľka?  

Kým sa Meghan snaží byť podnikateľka a filantropka, mnohí ju kritizujú za jej neustále sťažovanie sa na médiá a kráľovskú rodinu. Jej pokusy o nový začiatok v biznise a podcastingu sa stretávajú s rozporuplnými reakciami, pričom niektoré jej projekty už skrachovali skôr, ako poriadne začali.   

Jej projekty, či už ide o podcasty alebo podnikanie, sa ale nestretávajú s úspechom, možno aj preto, že sa viac zameriava na svoj vlastný príbeh a publicitu ako na pomoc druhým. Navyše, Meghanin odklon od herectva je možno tiež spôsobený tým, že jej herecké schopnosti nikdy neboli výnimočné. Mnohí tiež poukazujú na to, že jej neustále sťažnosti na médiá a kráľovskú rodinu sú paradoxné a takmer každému už doslova lezie krkom.  

Markle teda síce tvrdí, že sa k herectvu už nevráti, ale možno ide len o ďalší pokus zamerať pozornosť inam, do sféry podnikania, kde môže ďalej budovať svoj obraz ženy, ktorá sa postavila proti kráľovskému protokolu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie