Jasno
23°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Od Meghan Markle hromadne utekajú zamestnanci: Pre TOTO je vraj neznesiteľná!
Zdielať na

Od Meghan Markle hromadne utekajú zamestnanci: Pre TOTO je vraj neznesiteľná!

Zdroj: Profimedia

Hoci sa manželka princa Harryho na verejnosti usmieva od ucha k uchu, v skutočnosti ju ľudia z jej blízkosti nevedia vystáť. Na jej správanie sa sťažovalo už množstvo zamestnancov.

Vojvodkyňa Meghan má neustále problémy udržať si zamestnancov. Naposledy praskol dverami šéf jej kancelárie Josh Kettler, a to iba po troch mesiacoch, informuje portál okmagazine.com a dodáva, že naštvaných “odídencov” už bolo oveľa viac!

Panovačná a odmeraná 

Šéf jej kancelárie bol už deviatym človekom v tejto pozícii od príchodu Meghan a Harryho do USA. „To je jednoducho Meghan. Je neznesiteľná. Hovorí s ľuďmi zvrchu a je veľmi odmeraná," vyvetlil zdroj z jej okolia dôvod, prečo u nej žiadny zamestnanec dlho nevydrží. 

"Správa sa ako by pochádzala z panstva, ale ľudia, ktorí sú skutočne z vyššej spoločnosti, sa tak nesprávajú k ľuďom, ktorí pre nich pracujú," dodal zdroj. Tu sa však svedectvo o nevhodnom správaní Meghan nekončí.

„Musel som ísť do Kensingtonského paláca, kde som rozložil niekoľko prezentácií v ich vtedajšej kancelárii. Nakoniec prišla Meghan, pozrela sa na to, čo som si pripravil, a povedala tým najarogantnejším možným spôsobom: “Nie!” Potom sa otočila na podpätku a odišla. Zostal som v slzách, bolo to strašné,” povedal pre iný denník jeden z fotografov, ktorý zabezpečoval fotenie na svadbe Harryho a Meghan.  

Na ďalšieho človeka Meghan nakričala po tom, čo zverejnil neškodnú správu na sociálnych sieťach, v ktorej sa snažil získať konkrétne kvety na kyticu, o ktorú Meghan požiadala. Kvetinár sa vyjadril, že s Meghan už nikdy nebude spolupracovať aj napriek prestíži, ktorú by mal v spojení s takýmto klientom. Dokopy vraj naštvaných zamestnancov, ktorí to s Meghan vzdali bolo približne osemnásť!  

Nuž, keď takto komanduje aj svojho manžela, je obdivuhodné, že ten od nej ešte neušiel...  

Súvisiace články

Najčítanejšie