Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Austrálsku speváčku hejtujú kvôli malým prsiam: Mohli jej TOTO napísať?
Zdielať na

Austrálsku speváčku hejtujú kvôli malým prsiam: Mohli jej TOTO napísať?

Zdroj: Profimedia

Hoci ona to berie ako svoju prirodzenú súčasť, ľudia jej dookola píšu nenávistné a posmešné komentáre. Čo si o tom myslíte vy?

Austrálska speváčka Indiana Massara dostala do vienka naozaj maličké prsia a rieši kvôli nim vlastne rovnaké problémy ako tie ženy, ktoré ich majú obrovské. Má problémy zohnať padnúcu podprsenku a neustále počúva nepríjemné poznámky na adresu svojho dekoltu, píše The Sun.

Nejaký ten problém s prsiami rieši občas každá žena...

Malé prsia - veľké problémy? 

Massara na Instagrame priznala, že musí nakupovať oblečenie v detskej sekcii, keďže veci pre dospelých jej väčšinou vôbec nesedia. Dokonca aj bikiny, v ktorých sa fanúšikom ukázala, sú v detskej veľkosti.  

Hoci ona si z toho ťažkú hlavu nerobí, od internetových trollov si toho už kadečo prečítala. „Veľkosť košíčkov-neexistujúca,“ podpichol ju jeden, ďalší  zase prirovnal jej prsia k štípancom od komárov. 

Profimedia

Austrálskej speváčke, ktorá momentálne žije v Amerike, sa však dostalo veľkej podpory a mnohé ženy sa priznali, že sú na tom podobne a práve ona je pre nich veľkým vzorom. Nerozhodla sa pre silikóny, ani si podprsenku nevypcháva, namiesto toho odvážne ukazuje svoje prirodzené telo.  

Ak patríte medzi ženy s malým dekoltom aj vy a hanbíte sa vyzliecť na kúpalisku, vyskúšajte TOP plavky na malé poprsie!  

View this post on Instagram

A post shared by Indiana Massara (@indiana)

Súvisiace články

Najčítanejšie