Zatiahnuté, dážď
13°
Bratislava
Ľudomil
14.9.2024
Česká modelka bola na festivale v Benátkach neprehliadnuteľná: Páči sa vám jej outfit?
Zdielať na

Česká modelka bola na festivale v Benátkach neprehliadnuteľná: Páči sa vám jej outfit?

Zdroj: Profimedia

Aj po päťdesiatke patrí medzi špičku! Eva Herzigová ohromila odvážnym modelom, v ktorom sa objavila na červenom koberci a všetci prítomní išli na nej oči nechať!

Filmový festival v Benátkach alebo v Cannes si väčšinou Eva Herzigová (51) nenechá ujsť a inak to nebolo ani tento rok, píše český portál super.cz. Česká supermodelka v Taliansku žije s partnerom Gregoriom Marsiajom a tromi synmi, a tak to do Benátok ani nemá ďaleko.

Odvážna a sexi 

Rodáčka z Litvínova často volí na slávnostné príležitosti luxusné róby so širokou sukňou, prípadne štýlové nohavicové kombinézy, ale tentoraz urobila poriadnu zmenu a siahla po pančuchovom catsuite so vzorom, cez ktorý si obliekla vysoko vykrojené riasené nohavičky s prekríženým pruhom látky cez hrudník až k zemi. Model doplnila o výrazné zlaté šperky.  

Neobvyklý bol aj jej účes s predĺženými a zvlnenými prameňmi vlasov. Klasické čierne lodičky na ihlách podčiarkli celkový dojem a Eve ešte predĺžili už aj tak poriadne dlhé nohy. Výrazný model a účes už modelka doplnila len o prirodzený mejkap.

Schytala aj kritiku 

Na Evin módny výber však ľudia reagujú rôzne. Zatiaľ čo niektorým čierny model učaroval, iní ho považujú za prehnaný. „Wow! Stále úchvatná,“ objavilo sa pod príspevkom. „Vráťte nám supermodelky z 90. rokov!“ píšu aj ľudia na zahraničných serveroch. „Toto je žena, ktorá starne s gráciou, vyzerá fantasticky,“ či „Stále na to má,“ chvália ju mnohí.  

Iní oceňujú Evin pôvab, ale s jej outfitom sa nemôžu stotožniť: „Oblečenie divné, ale stále je nádherná a nepokazila si tvár ako veľa iných,“ alebo „Nie!!! Vieš to oveľa lepšie,“ prípadne „Úchvatná žena, ktorá by vyzerala skvele aj vo vreci, ale nie v tomto zverstve.“  

A ako sa Evin výrazný outfit páči vám? 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie