Skoro jasno
18°
Bratislava
Olympia
17.9.2024
Nelly chcela líščie oči, podstúpila bolestivú operáciu: Pozrite sa na TEN výsledok!
Zdielať na

Nelly chcela líščie oči, podstúpila bolestivú operáciu: Pozrite sa na TEN výsledok!

Zdroj: Profimedia

Mladá influencerka si neváhala ľahnúť pod nôž a podstúpiť zákrok, ktorí aj odborníci označujú za veľmi riskantný. Napriek ukrutnej bolesti to vraj neľutuje a je spokojná.

23-ročná nemecká influencerka Nelly Nelnoire z Hannoveru chcela zmeniť svoj vzhľad, konkrétne oči. Odletela preto do Turecka, kde podstúpila 'Fox Eye Surgery', ako sa zákrok modernej plastickej chirurgie volá, píše portál ok.co.uk.

Pre líščie oči si poriadne vytrpela 

Nelly absolvovala rovnaký zákrok ako Katie Price, a hoci bola z výsledkov nadšená, priznala, že ukrutná bolesť nie je pre každého. Náročná operácia trvala tri hodiny a proces hojenia trvá asi tri až šesť mesiacov. Momentálne je osem týždňov po operácii a rany sa jej hoja dobre, na konečný efekt si však ešte bude musieť počkať.  

"Mala som silné bolesti hlavy, najmä v prvých týždňoch, a problémy so zatváraním očí v prvých dňoch, a celkovo to nebolo neuveriteľne ťažké zotavenie. Nemohla som športovať ani si dať upraviť mihalnice, musela som jednoducho odpočívať a nechať očiam čas na zotavenie,” popisuje Nelly, ktorá na rovnakej klinike absolvovala aj zväčšenie pŕs.   

Profimedia

Svojich fanúšikov však Nelly upozornila, že ak by sa pre rovnaký zákrok rozhodli aj oni, musia vedieť o všetkých možných rizikách. „Ak chcete tento zákrok absolvovať, musíte vopred poznať riziká, pretože ide o operáciu v blízkosti očí. Uistite sa, že pôjdete k renomovanému chirurgovi a nebojte sa podrobne pýtať úplne na všetko. Nakoniec musíte zvážiť pre a proti a rozhodnúť sa, či to stojí za to," dodala influencerka. 

Viete si predstaviť, že by ste podstúpili takýto zákrok?  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Clineca (@clinecahealth)

Súvisiace články

Najčítanejšie