Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Ktoré znamenia zverokruhu majú umelecký talent? Títo ľudia TO majú v sebe!
Zdielať na

Ktoré znamenia zverokruhu majú umelecký talent? Títo ľudia TO majú v sebe!

Zdroj: unsplash/vincent-tantardini

Pozrite sa na vybrané znamenia zverokruhu, ktoré najčastejšie oplývajú nejakým talentom. Čo komu najviac ide a z koho by ste si mali vziať príklad?

Možno aj vy sami objavíte doposiaľ nerozpoznaný talent, alebo si konečne urobíte čas na to, aby ste sa mohli rozvíjať v nejakej kreatívnej činnosti, ktorá vám bude robiť radosť!

Býk 

Býk je veľmi umelecky založený. Ženy v Býkovi rady vyšívajú, pletú, háčkujú, kreslia na hodváb, robia keramiku a pracujú s hlinou. Majú veľký cit pre krásu a estetiku, ide im aj tvorivé písanie, skladanie básní, majú hudobný sluch a veľmi krásne spievajú. K znameniu Býka totiž v zdravotnej diagnostike patrí krk a hlasivky, preto Býci často mávajú v hrdle zlato. Spievanie ich baví, rovnako ako napríklad hranie na gitaru a skladanie textov.   

unsplash/hadis-malekie

Blíženci 

Blíženci sú ľudia mnohých talentov. Sú veľmi literárne nadaní a bývajú z nich skvelí spisovatelia, ale ide im aj kreslenie a všetky ručné práce. Z Blížencov sú aj dobrí šperkári, zlatníci, pletári, venujú sa aj pleteniu náramkov, vyšívaniu, háčkovaniu, tkaniu, navliekaniu korálikov alebo tvorbe cínovaných šperkov. Skrátka ich ruky, ktoré patria k zdravotnej symbolike Blížencov, sú veľmi šikovné, preto excelujú vo všetkých tvorivých prácach, ktoré sa robia rukami. Milujú kresbu, maľbu a grafiku, a tak sa z nich stávajú veľmi šikovní kresliari, maliari alebo animátori.   

Rak 

Raci majú skutočne vynikajúci hudobný sluch a hudobnú pamäť. Silne emocionálne prežívajú vnímanie hudby a mávajú veľký talent, takže často a radi spievajú, skladajú hudbu, hrajú na rôzne hudobné nástroje, dokonca aj píšu precítené texty. Môžu sa v hudbe aj presláviť a stať sa spevákmi či hudobníkmi. Okrem toho krásne kreslia a pri písaní sa tak veľmi ponoria do svojej bohatej fantázie, že dokážu tvoriť neuveriteľné a pútavé osudy, príbehy a romány. Tiež píšu básne. Ženy milujú spontánny tanec a prejavy tela. 

unsplash/mariya-georgieva

Lev 

Levy mávajú najlepší herecký talent z celého zverokruhu. Sú to nielen skvelí herci, ale aj tanečníci a hudobníci. Ich prežívanie umenia je veľmi vášnivé, radi sa predvádzajú a vydávajú zo seba maximum. Vyložene potrebujú javisko na to, aby boli šťastní. Okrem herectva a hudby mávajú aj skvelý hlas a veľký spevácky talent. Mnohí Levi napríklad aj píšu, skladajú hudbu, píšu texty, básne, scenáre. Levy sú pre umenie všetkého druhu ako stvorení.   

Panna 

Panny mávajú veľký športový talent. Sú praktické, rýchle, neuveriteľne šikovné. Ide im skvele atletika, beh, kanoistika, vedia dokonale ovládať svoje telo a pracovať s ním. Vynikajú aj v balete a tanci, ktorý vyžaduje skutočnú drinu. Okrem toho bývajú skvelými kritikmi, žurnalistami a spisovateľmi, napríklad detektívnych či dokumentárnych príbehov. Vedia úplne precízne vytvoriť jasnú zápletku, detailne popísať dej aj charakter postáv, ich písanie má spád a odhaľuje istý perfekcionizmus, zmysel pre detail a bohatý intelekt.   

unsplash/anastase-maragos

Škorpión 

Škorpióni sú vynikajúcimi hudobníkmi, ktorí dokážu ísť v prežívaní hudby do značných hĺbok. Skladajú hudbu alebo radi reprodukujú dávno zabudnuté skladby veľkých majstrov. Majú svoj jedinečný štýl, ktorým si získavajú svojich fanúšikov a poslucháčov. Medzi ich talenty patrí aj spev alebo tvorba čohokoľvek, čo má hĺbku, dušu a istú magičnosť. Môžu to byť napríklad aj amulety, šperky z polodrahokamov, talizmany a podobne. Vedia aj dobre písať a kresliť. Herci narodení v Škorpiónovi bývajú skutočnými mágmi na javisku a dokážu si získať srdce mnohých divákov. Škorpióni sú aj skvelí iluzionisti a kúzelníci. 

Súvisiace články

Najčítanejšie