Polojasno
24°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
BOMBASTICKÁ oslava narodenín hviezdy Nákupných maniačok: Šperky za milióny a dostala aj TOTO!
Zdielať na

BOMBASTICKÁ oslava narodenín hviezdy Nákupných maniačok: Šperky za milióny a dostala aj TOTO!

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Miluje na seba strhávať pozornosť a podarilo sa jej to aj tentoraz! Lela Ceterová oslavovala narodeniny a tie sa niesli v naozaj veľkolepom duchu. Toto naozaj nikto nečakal!

Bývalá playmate a manželka českého zápasníka Karlosa Vémolu oslavovala 35. narodeniny a to v naozaj veľkolepom štýle. Pre svojich hostí a gratulantov prichystala luxusnú oslavu...

​Lelu by ste medzi prítomnými asi len ťažko prehliadli. Dokonale nastyjlovaná blondína zažiarila v na mieru robených šatách, ktoré jej ušili iba za tri dni. Okrem honosnej róby ju zdobili aj šperky v hodnote 3,5 milióna českých korún, ktoré však mala požičané. Nechýbala torta a kopec dobrého jedla. Okrem množstva rôznych darčekov ten naj si Lela darovala sama sebe. "Vytvorila a darovala som si krásny narodeninový darček, ktorý má stal veľa úsilia a aj peniažkov. Môj salón. Obrovské ďakujem môjmu výnimočnému mužovi za lásku a pomoc v ťažkých momentoch tvorenia salónu..." priznala kráska. Prsnatá Slovenka, ktorá zažiarila aj v Nákupných maniačkach, sa už dlhšie netajila tým, že by chcela mať vlastný salón krásy. Konečne si tento sen aj splnila. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blesk.cz (@blesk.cz)

Súvisiace články

Najčítanejšie